USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» і «Ворскла» розписали «суху» нічию. ОНОВЛЕНО

6 Квітня 2012 19:08
Луцька «Волинь» не змогла удома переграти полтавську «Ворсклу». Тож матч 26-го туру Прем’єр-ліги на стадіоні «Авангард» 6 квітня закінчився «сухою» нічиєю – 0:0.
Луцька «Волинь» не змогла вдома переграти полтавську «Ворсклу». Тож матч 26-го туру Прем’єр-ліги на стадіоні «Авангард» 6 квітня закінчився «сухою» нічиєю – 0:0.
Чи не вперше головний тренер «хрестоносців» Анатолій Дем’яненко міг розраховувати на всіх гравців основи. Повернувся на поле дискваліфікований хавбек Олег Герасимюк. Нарешті почав показувати бажаний рівень гри бразильський нападник Майкон, який відзначився дублем в матчі проти «Металурга» з Донецька. Місце Сергія Пилипчука, який травмувався, зайняв Олег Герасимюк.

Варто відзначити, що в останніх п’яти матчах на «Авангарді» лучани здобули лише одне очко. Тож футболісти, та й Дем’яненко, говорили про необхідність перемоги над полтавчанами.
Однак фінальний свисток арбітра Юрія Грисьо зафіксував дещо інший результат.

Перший тайм обидві команди розпочали обережно. Дещо активніше грали полтавчани. Роман Безус пасом «знайшов» у карному майданчику волинян Ахмеда Янузі, але тому завадив пробити Ванче Шиков.
Лучани відповіли виходом один на один з воротарем Герасимюка, але той не зумів переграти Сергія Долганського, а суддя зафіксував офсайд.


Протягом перших 30-ти хвилин гри футболісти обох команд не змогли нанести хоча б один удар у рамку воріт. «Ворскла» тримала м’яча на своїй половині та намагалася «вжалити» господарів раптовою атакою.
Лишень на 32-ій хвилині легіонеру полтавчан Йовану Маркоскі вдався удар низом, але Денис Шеліхов був на місці.
Другий тайм розпочався з небезпечного моменту у виконанні «Ворскли», однак Безусу не вдалося навісити у штрафну «хрестоносців» завдяки блокові Сілвіу Ізворану.
Згодом двічі врятував свою команду Долганський. Спочатку він відбив удар Майкона головою, а потім – тандербол від Сергія Сімініна.
Опісля останнього моменту, волиняни неначе опам’яталися і почали грати активніше та гостріше. Душан Савіч віддав пас на Майкона, форвард «Волині» вийшов на голкіпера полтавчан, але воротар врятував «Ворсклу» від гола. Також він блокував удар Шикова, а добивання Савіча було неточним.
Дем’яненко випустив на поле Рамона Лопеса та Євгена Павлова, але вони не змогли підсилити гру.

Отож, арбітр зафіксував нульову нічию.
«Волинь» (Луцьк) – «Ворскла» (Полтава) 0:0
«Волинь»: 16.Шеліхов, 3.Сімінін (к), 6.Шиков, 18.Приндета, 2.Леандро, 10.Шарпар, 24.Ізворану, 9.Герасимюк (5.Лопес, 64), 29.Насонов, 11.Савіч (17.Павлов, 77), 20.Майкон
«Ворскла»: 1.Долганський (к), 5.Краснопьоров, 78.Курілов, 48.Чеснаков, 33.Селін, 10.Маркоскі, 77.Оберемко, 18.Чичиков (8.Буднік, 71), 82.Ребенок, 9.Безус, 27.Янузі



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus