USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинь матиме дороги європейського зразку, – Анатолій Грицюк

22 Липня 2008 21:08
Через шість-сім місяців перетнути кордон із Польщею стане легше і швидше. Про це розповів під час прес-конференції голова Волинської облради Анатолій Грицюк, – повідомляє 23 липня репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Грицюка, саме через такий термін завершать роботи на дорозі у напрямку Устилуг – Зосім. Також, за наказом Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, буде ініційовано капітальний ремонт двох автомобільних коридорів, що пролягли через Волинську область. Перший йтиме по лінії Любомль – Ковель – Маневичі, другий – Володимир-Волинський – Луцьк. Ці шляхи облаштовуватимуть за європейським стандартом, отже, виділять окрему лінію для високовагових  автомобілів. Прискорена розбудова доріг спричинена не тільки розумінням економічної вигоди, а й чемпіонатом Європи з футболу «Євро-2012».
 
Щоб звільнити від проїзду машин такі міста, як Луцьк і Ковель, за словами Анатолія Грицюка, побудують об’їзні шляхи. Заодно вони сприятимуть зручнішому руху транспорту від білоруського кордону Брестського напрямку.
 Також, як розповів пан Грицюк, заплановано створення нового переходу «Адамчуки – Збереже», що передбачає побудову доріг через рекреаційну зону Шацького парку. Це спричинить більший наплив іноземних туристів. «Їдуть туди, де є хороші дороги», – пояснив такий хід голова облради і додав: дороги будуватимуть навколо озера Світязь.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 11:20
Ех... коли це ще буде?
Анонім Показати IP 29 Липня 2008 10:58
Ага аби дотримали свого слова!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus