USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь: На виробництві травмовано десятки людей

8 Липня 2009 16:35
Упродовж першого півріччя 2009-го на виробництві травмовано 65 волинян. У 80% випадків, крім інших причин, у травмуванні є вина працівників. Про це в коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник відділу організації нагляду праці теруправління Держгірпромнагляду Віталій Кондратюк. 
За словами пана Кондратюка, упродовж шести місяців на Волині на виробництві травмовано 65 чоловік, що майже удвічі менше, аніж протягом аналогічного періоду торік. Сталося два групових нещасних випадки, в яких потерпіли чотири особи, в тому числі й один зі смертельним наслідком, – зізнався Віталій Кондратюк. 
Найтравматичнішою виявилася соціально-культурна галузь, де постраждали вісімнадцять чоловік. Якщо торік лідирувало за рівнем травматизму будівництво, то цьогоріч тут постраждали тільки три людини, тобто у сім разів менше, аніж торік.
Упродовж першого півріччя на виробництві загинули семеро осіб, тоді як торік – майже удвічі більше. Варто зауважити, втратили життя три працівники галузі АПК, – зазначив Віталій Кондратюк.
За його словами, у 80% травматизму на виробництві є, крім інших причин, і вина працівника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus