USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» «розгромила» «Кривбас»: 3:0. ФОТО

15 Травня 2013 12:31
Молодіжка «Волині» розгромила команду «Кривбасу» із рахунком 3:0, - про це йдеться на сайті клубу.

Чемпіонат України серед юніорів наближується до кінця, тому матчів, у яких «Волинь» U-19 могла б покращити турнірне становище, очевидно, залишилося небагато. Гру із «Кривбасом» тренери та гравці «Волині», кажуть, розглядали саме як таку можливість, адже в останніх кількох поєдинках лучанам не вдавалося набрати бодай одного залікового пункту. Та й на матч в основі вийшло кілька гравців, які донедавна грали в основі молодіжного складу чи навіть викликалися, як Віктор Хомченко, до головної команди.

Господарі з початку матчу заволоділи ініціативою і вже у першій двадцятихвилинці могли знімати питання про переможця. Але декілька перспективних прострілів на лінію воротарського майданчика не досягли цілі, а Денис Фурман розрядив свою гармату з лінії штрафного у стійку.

Утім, гол, як кажуть, назрівав і чергова подача кутового закінчилася панікою в карному «Кривбасу», якою скористався Дмитро Булига – він був перший на відскоку й пробив у дальній кут – 1:0. У першому таймі м’ячів глядачі не побачили, а от перші п'ятнадцять хвилин другої половини сумнівів у перемозі «Волині» не залишили. Спочатку Хоменко завершив обдуману комбінацію за участі Хомченка та Фурмана, а потім подачу Фурмана, якого вивели у швидкісний прорив партнери, замкнув ударом головою Булига – 3:0.

«Волинь» могла й більш розгромніше долати суперника й виправляти різницю забитих-пропущених голів, але згаяла кілька нагод. Щоправда, в середині тайму два голкіперські дива був змушений показати Олександр Воробей. Спочатку він ліквідував вихід один на один, а потім у красивому стрибку відбив удар головою після подачі кутового.

Та це були тільки так звані спорадичні спалахи активності гостей, адже «Волинь» U-19 спромоглася на цілих чотири голевих моменти. Денис Фурман також не зумів вдало пробити, вибігши «на побачення» із кіпером «Кривбасу», Стрижеус влучив у спину захисника, пробиваючи із семи метрів по порожніх воротах після пасу Фурмана, Никитюк в красивому стрибку пробивав після подачі кутового, але не влучив у ворота, Адамський бив головою після подачі Хомченка зі штрафного. Власне, варто відмітити Віктора, який був справжнім лідером лучан у цьому матчі.

Наступна гра юніорів «Волині» - в Одесі проти «Чорноморця» 22 травня.

Зауважимо, заключний матч цього сезону у Прем’єр-лізі 30-ого туру луцька «Волинь» зіграє проти криворізького «Кривбасу» 26-ого травня о 18:00. Про це повідомляє сайт ФК «Волинь»












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олежик Показати IP 15 Травня 2013 13:55
Ви ж пишіть в заголовку що то молодіжка....а то мене аж передьорнуло =))))
Кварцяний Показати IP 15 Травня 2013 14:04
Якби вказали, що молодіжка, тоді б цю новину прочитало менше, це - піар хід такий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus