USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

«Волинь» розпочала з перемоги. ВІДЕО

3 Березня 2012 20:04
Завдяки голу, який нападник Євген Павлов забив на останніх хвилинах, ФК «Волинь» переміг у двобої з ПФК «Олександрія».

Матч 20-ого туру Чемпіонату України з футболу відбувся 3 березня у Олександрії.

Варто відзначити, що головний тренер «хрестоносців» Анатолій Дем’яненко довірив місце в основі лише двом новачкам - півзахиснику Сергію Пилипчуку та бомбардиру з Македонії Душану Савічу.

У воротах стояв Віталій Неділько, а в центрі поля працювала зв’язка: В’ячеслав Шарпар та Олег Герасимюк, у нападі ж зіграв кумир волинських вболівальників Олександр Пищур.

Перший гострий момент біля воріт господарів «Волинь» створила на 10-ій хвилині. Пилипчук навісив в район одинадцятиметрової відзначки, але Пищуру не вдалося влучити в рамку воріт.

Згодом були удар захисника Ванче Шикова та штрафний, який заробив активний Пилипчук. Однак, ці шанси хлопці Дем’яненка змарнували.

Суперник не пас задніх і теж створив декілька моментів. На 7-ій хвилині «пробити» Неділька спробував Андрій Гітченко, а через 10 хвилин «Олександрія» провела три безрезультативні атаки.

У першому випадку Сергій Старенький влучив у перекладину, в інших - господарям поля не вистачало технічної майстерності та взаєморозуміння.

З 25-ої хвилини атакуючі дії команд дещо притихли.
Вартий згадки лише сміливий удар з 40-метрів півзахисника Рамона Лопеса. Однак, воротар «Олександрії» Юрій Паньків зумів перевести м’яч на кутовий.

Друга половина зустрічі розпочалася з двох ігрових моментів у болгарського нападника господарів Дімітара Маркієва. Обидва рази невдало зіграв захист «хрестоносців». Однак, спочатку своїх підстрахував Неділько, перевівши м’яч на кутовий, а потім виконавська майстерність підвела форварда.

«Волинь» відповіла сильним та точним ударом Шарпара, але Паньків зумів врятувати свої ворота.

Гра знову сповільнилася. Прикра, але ключова подія трапилася на 85-ій хвилині. Савіч отримав травму і на заміну вийшов Павлов, який через 5 хвилин забив переможний гол. У карному майданчику господарів він отримав м’яча від бразильця Шумахера, розвернувся, і ввігнав «шкіряного» у ворота Паньківа.

Олександрія – Волинь 0:1 (Павлов, 90)
Олександрія: Паньків, Ковба, Макрієв, Гітченко, Допілка (Сахневич, 63), Сидоренко, Ковба (Гавриш, 70), Старенький (Салхі, 57), Барішич, Любенович, Протіч.

Волинь: Неділько, Сімінін, Масло, Шиков, Леандро,Шарпар, Герасимюк, Лопес (Пічкур, 84), Пилипчук, Савіч (Павлов, 85), Піщур (Шумахер, 74).

Попередження: Гітченко - Шарпар, Сімінін, Герасимюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 5 Березня 2012 08:25
гарний гол
ХАХА Показати IP 5 Березня 2012 10:47
"кумир волинських вболівальників Олександр Пищур" ??? О_О
Seva100 Показати IP 5 Березня 2012 11:46
Ребята, заберите своего сКварцяного в зад. Достал!!! Не слазит с экрана "2+2". Это надо умудриться сказать столько дребедени в единицу времени.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus