USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» створює школу футбольних воротарів

3 Березня 2010 16:43
Із нинішнього сезону дитячо-юнацька футбольна школа «Волинь» започаткувала новий напрямок в своїй діяльності – цілеспрямовану спеціальну підготовку воротарів за спеціалізованою програмою.
Заняття проводять досвідчені тренери із залученням для консультацій спеціалістів головної команди ФК «Волинь».
Місцеві вболівальники, особливо зі стажем, мають добре пам\'ятати, які дива творили свого часу в «рамці» видатні воротарі луцької команди Михайло Бурч, Сергій Чабан, Олександр Гуменюк.
«Настав час молодого покоління: футбольна школа розпочала пошук нових талантів, які через декілька років будуть примножувати славу волинського футболу своєю майстерністю. Можливо, комусь із юних волинян судилося перевершить славу самого Лева Яшина», - кажуть у футбольній школі.
На заняття до школи запрошують хлопців 1994-2002 років народження, перевага надається високим на зріст і тим, хто вже має необхідні навички, - пише сайт ФК «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
alex Показати IP 4 Березня 2010 08:05
Але і Ндоє творить чудеса в рамці, хоча в нього і не волинська школа. Але виступає на Волині. Загалом, ідея дуже хороша.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus