USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь цією весною стане чистішою

17 Квітня 2013 09:00
Підготовку населених пунктів області до Пасхальних свят у рамках Всеукраїнської програми «За чисте довкілля» обговорили під час відеоселекторної наради, яку провів голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Про це повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Клімчук закликав голів районів та міст підтримати ініціативу апаратів облдержадміністрації та облради, управлінь, відділів та служб, які третій рік поспіль разом з лісниками висаджують ліс навколо сміттєзвалища в селі Брище Луцького району.

«Об’єднуйтесь на місцях, саджанців у нас вдосталь. Де немає, можна накопати в самосівах з дозволу лісників і займіться облагородженням територій навколо ваших сміттєзвалищ. Це – елементарний внесок, але через декілька років буде велика користь – ліс», - зазначив губернатор.

До облаштування сільських кладовищ можна залучати учнів профтехучилищ, старших класів шкіл.

«Багато років говоримо про невідомі чи забуті могили. Там треба встановити нові хрести та посадити барвінок. Якщо ми можемо облаштувати кладовища в Польщі, то чому не можемо зробити в себе? Для цього не треба багато грошей. Просто треба організуватись та зробити», - зазначив Борис Клімчук, звертаючись до присутніх в районних та міських студіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ЗА ЧИСТОТУ Показати IP 17 Квітня 2013 10:13
Ще треба обовязково мити дороги та тротуари в містах та містечках. Такий бруд який зараз, це просто неподобство. Люди ходять по Луцьку у завісі пилу та мусору.
Помийте вулиці Показати IP 17 Квітня 2013 10:19
Підтримую, це найголовніше!!!
Кос Показати IP 17 Квітня 2013 12:41
спочатку добре замести, а потім помити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus