USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Волинь входить до п’ятірки областей, де перевага жіночої статі – найменша

30 Липня 2008 12:21

За словами начальника відділу Головного управління статистики у Волинській області Аліни Захарчук, у регіоні жінок більше, ніж чоловіків. Попри цю статистику, Волинь є серед п’яти областей України, де перевага жіночої статі найменша, – зауважила вона. Про це стало відомо під час засідання колегії Луцької районної державної адміністрації, – 30 липня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як сказала Аліна Захарчук, наразі на території Луцького району проживає 59 тисяч осіб. Сільське населення становить 90%. Кожні три роки населення району збільшується на 1 тисячу жителів. Серед його мешканців переважають жінки – на 1 тисячу чоловіків припадає 1123 представниці жіночої статі. Проте Волинь є серед п’яти областей України, де перевага жіночої статі найменша, – додала пані Захарчук.
 
Продовжуючи тему, Аліна Захарчук зауважила такий парадокс: на 100 дівчаток народжується 105 хлопчиків, у дитсадках також переважає сильна стать, а от після 35-ти спостерігається дефіцит чоловіків. Таку ситуацію начальник відділу Головного управління статистики Волині пояснює великою смертністю сильної статі, що пов’язано із важкими умовами праці та шкідливими звичками.
 Загалом середній вік чоловіків у Луцькому районі становить 62 роки, жінок – 75 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus