USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь влітку прикрасять «рухівські» білборди

10 Червня 2009 16:24
Під час засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення у області 20-ї річниці створення Народного Руху України за перебудову його учасники обговорили різні аспекти підготовки до ювілею. Про це 10 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Голова оргкомітету Михайло Тиський ознайомив присутніх з відповідним розпорядженням, яке стосується плану заходів з відзначення 20-річчя Руху за перебудову. Крім того, пан Тиський розповів про персональний склад різних робочих груп по підготовці заходів з нагоди ювілею. Як розповів голова організаційного комітету, відзначенню повністю сприяє як Луцька міська рада, так і Волинська обласна державна адміністрації.
Голова Волинської крайової організації Народного руху України Володимир Банада запропонував розмістити тематичні білборди по області. Пан Банада пообіцяв, що його партійна організація візьме на себе витрати, пов’язані з виготовленням такої рекламної продукції. Заступник голови Волинської ОДА Святослав Кравчук погодився з такою пропозицією, і зазначив, що розміщенню таких білбордів сприятимуть райдержадміністрації.
Оргкомітет обговорив питання розміру, місця встановлення та тексту меморіальної дошки, присвяченої установчій конференції Волинської регіональної організації Народного руху України за перебудову.
Одному з членів оргкомітету – Ростиславу Кушніруку запропонували підготувати книгу спогадів, присвячених НРУ на Волині. Посприяти у її виданні зголосилися заступник волинського губернатора Святослав Кравчук та видавець Андрій Криштальський.
На завершення засідання присутні вшанували хвилиною мовчання річницю загибелі одного з чільних діячів Руху на Волині Олександра Юрченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Червня 2009 20:17
а людей спитали, чи хочуть вони дивитись на ті білборди? І що святкувати: як ви надія народу Україну про... ли? Схаменіться. немає чого святкувати. Помяніть тільки О.Юрченка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus