USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь виділила ветеранам 170 тисяч гривень

19 Вересня 2008 14:25

В обласному бюджеті Волині на підтримку ветеранських організацій передбачено 170 тисяч гривень. Про це 19 вересня під час «круглого столу» в Луцькому прес-клубі реформ розповіла начальник відділу у справах ветеранів головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА Наталія Семенюк, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначила пані Семенюк, із обласного бюджету на підтримку ветеранських організацій, яких на обліку зареєстровано понад два десятки, виділено 170 тисяч гривень. Водночас Наталія Семенюк розповіла, що кошти розподіляє облрада, тому порадила ветеранам звертатися до депутатського активу за підтримкою.
Водночас, нагадаємо, під час засідання координаційної ради обласних громадських ветеранських організацій в ОДА ветерани обурювалися неналежним, на їхню думку, фінансуванням.
Вони обурилися у зв’язку з тим, що у інших областях України, за їхніми словами, подібні організації отримують значно більше коштів. «А нам дали трошки – і все. І знову іти і просити треба», – констатував голова обласної організації ветеранів України Микола Капітоненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus