USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинь визначила своїх кращих держслужбовців

12 Червня 2009 15:24
Cьогодні, 12 червня, відбулося засідання організаційного комітету з проведення ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у Волинській області під головуванням співголови оргкомітету начальника Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Валентина Малиновського. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Про хід та підсумки ІІ туру Конкурсу присутнім доповіла секретар оргкомітету, завідувач сектору реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування Управління Наталія Некрасова.
 
За результатами виконання конкурсантами трьох завдань  (співбесіди з питань державного управління, практичних завдань з питань службової етики та етикету, публічного виступу в рамках круглого столу) оргкомітетом визначено переможців:
 
- у номінації «Кращий керівник» – Світлана Соколовська – начальник інспекції якості та формування ресурсів сільськогосподарської продукції Волинської обласної державної адміністрації та Наталія Скороход – начальника служби у справах дітей Маневицької райдержадміністрації;
 
- у номінації «Кращий спеціаліст» – Інна Бігун – головний спеціаліст відділу юридичної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату Камінь-Каширської райдержадміністрації.
 
Лауреатами ІІ туру Конкурсу у номінації «Кращий керівник» стали:
ІІ місце – Василь Басюк – начальник відділу розвитку інфраструктури Горохівської райдержадміністрації;
ІІІ місце розділили Євгенія Столярчук – заступник начальника управління економіки Любомльської райдержадміністрації та  Людмила Єрофєєва – начальник служби у справах дітей Шацької райдержадміністрації.
 
Лауреатами у номінації «Кращий спеціаліст» визначено:
ІІ місце – Діана Ганіговська-Слюсар – головний спеціаліст сектору контролю апарату Волинської обласної державної адміністрації;
ІІІ місце – Оксана Матвійчук – головний спеціаліст організаційного відділу апарату Волинської обласної державної адміністрації.
 
Організаційним комітетом визначені заходи щодо відзначення переможців та лауреатів ІІ туру Конкурсу цінними подарунками, відзнаками обласної державної адміністрації, обласної організації профспілки працівників державних установ.
 
Відзначення переможців відбудеться 23 червня 2009 року в рамках урочистих заходів, присвячених Дню державної служби.
 
Варто зазначити, що у цьогорічному Конкурсі взяло участь 258 державних службовців облдержадміністрації та райдержадміністрацій, що більш ніж удвічі більше ніж у минулому році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus