USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь захищатиметься від туберкульозу новими флюорографами

7 Листопада 2008 15:42
Постійна комісія Волинської облради з питань здоров’я людини, охорони материнства і дитинства запропонувала придбати для області два нові пересувні флюорографи. Відповідні зміни комісія пропонує включити до програми протидії захворюванню на туберкульоз у 2007-2011 роках, - повідомляє 7 листопада репортер «Волинських Новин».
Голова постійної комісії облради з питань здоров’я людини, охорони материнства і дитинства Дмитро Дремух висловив надію, що один апарат вдасться купити вже до кінця поточного року. За його словами, один пересувний флюорограф коштує близько 350-400 тисяч гривень. Тому, ймовірно, на найближчій сесії при планування бюджету буде враховано питання щодо виділення потрібних для цього коштів.
«Пересувні флюорографи дуже необхідні, коли країну атакує така страшна хвороба, як туберкульоз. Люди, які живуть у селах, - ті ж самі старі бабусі та дідусі - не поїдуть до райцентру або міста на обстеження. Однак вони також потребують лікування у разі виявлення недуги», - висловив свою думку Дмитро Дремух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus