USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Волинь» заявилася на чемпіонат. У заявці – десять новачків

16 Липня 2009 18:38
Сьогодні, 16 липня, луцька «Волинь» оформила ігрову заявку на сезон 2009/10. У складі команди з’явилася низка новачків, – повідомляють «Волинські Новини».
 
До числа новачків, котрі потрапили у заявковий спиок, увійшли:
 


  • Воротар: Ісса Ндоє (№42)


  • Захисники: Олександр Шевелюхін (№2), Віталій Гошкодеря (№11), Руслан Мостовий (№24), Олександр Радченко (№32)


  • Півзахисники: В\'ячеслав Шарпар (№10), Сергій Снитко (№30), Євген Пічкур (№31)


  • Нападники: Тарас Кабанов (№15), Вадим Шаврін (№34).


В той же час протягом літнього міжсезоння залишили команду кіпер Роман Гаврилов, захисник Віталій Полянський (перейшов до «Фенікса-Іллічівця», Калініне) та півоборонець Павло Чорномаз, який у статусі «вільного агента» перебрався до кіровоградської «Зірки».
 
Крім того, немає у заявці команди півзахисника Романа Рурича та оборонця Олександра Рубцова, котрі, швидше за все, гратимуть на умовах оренди в іншому клубі (як один з варіантів розглядається хмельницьке «Динамо»).
 
Проте, оскільки трансферне вікно в Україні закривається лише 31 серпня, то існує ймовірність, що у складі «Волині» можуть з\'явитися ще кілька кваліфікованих виконавців, – інформує сайт уболівальників луцького ФК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus