USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські школярі вчаться у аварійній школі

10 Лютого 2016 17:03
Учні ЗОШ села Грем’яче Ківерцівського району навчаються в приміщенні, якому вже 80 літ. Згідно з висновками експертів школа – аварійна.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання другої сесії сьогодні, 10 лютого.

Депутат облради Валентина Касарда зачитала депутатський запит щодо будівництва школи в селі Грем’яче. Діюча школа – аварійна, збудована в 1936 році. Згідно з висновком, там немає безпечних санітарних норм для навчання дітей. Капремонту потребує пічне опалення, немає водопостачання, належних умов харчування.

Нову школу почали будувати декілька десятків років тому, ще у 1992 році. Але через відсутність фінансування, будівництво доведеться розпочинати знову.

Відтак, вона попросила внести школу в список об’єктів, які фінансуватимуться через Фонд регіонального розвитку. Всі кошториси, каже депутат, є.

Подібне прохання депутат висловила і щодо перекриття покрівлі одного з корпусів Цуманської середньої школи, де навчаються учні 1-4 класів. У однієї з найбільших волинських шкіл аварійна покрівля.

Запити депутата Валентини Касарди колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus