USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волиньбаскет» полоскотав нерви лідеру Суперліги

28 Березня 2016 11:23
Де-факто вирішивши своє турнірне завдання в регулярному етапі, луцький БК «Волиньбаскет-WOG» вдома приймав лідера «турнірки» Суперліги БК «Кривбас». У грі в Луцьку криворожани будь-що хотіли реабілітуватися за програш в Запоріжжі.

«Волиньбаскет-WOG» - «Кривбас» - 62:73 (20:31, 16:20, 18:6, 8:16)

Агресивно в захисті і блискавично в атаці розпочали гості. Раз-за-разом проходили їхні швидкі атаки, а комбінації луцьких баскетболістів розбивалися об стіну захисту суперника – 8:18, 12:25. Здавалося, повториться нещодавня гра з «Динамо», коли «лицарі» поступились -35 очок. Та підопічні Дмитра Чайковського знайшли вихід у триочкових кидках. Дальня артилерія значно допомогла волинянам, але до великої перерви різниця в рахунку не так швидко, але ще продовжувала зростати – 36:51.

У третій чверті гості вирішили «заморозити» гру, адже подібний стан справ на майданчику їх влаштовував. Крім того давалась взнаки втома, більшість гри гості грали стартовою п’ятіркою. Лучани відповіли результативними атаками. Це повернуло інтригу в гру. Два штрафних Едуарда Федчука та триочковий Віктора Герасимчука сколихнули трибуни – 54:57.

У заключній 10-хвилинці «Кривбас» мобілізував останні сили і постарався втримати перемогу. Для лучан же ця поразка стала хорошим досвідом перед матчами плей-офф – 62:73.

«На жаль, моя команда до кінця сезону підійшла в плачевному стані. Фізичні кондиції гравців бажають кращого. Я дякую своїм гравцям за мужність. В плей-офф ми старатимемося показати той «Кривбас», який всі звикли бачити», - запевнив Валерій Плєханов, тренер БК «Кривбас».

«Ми мусили реабілітуватися за гру в Запоріжжі. Нам стидно не тільки перед тренерами і керівництвом клубу, а й перед вболівальниками, рідними. У матчі в Луцьку сил вистачило лише на першу половину, у другій «Волиньбаскет» сильно зіграв. Дякую їм за цікаву гру», - зізнався гравець «Кривбасу» Дмитро Забірченко.

Найрезультативнішим у грі став криворожанин Максим Івшин – 19 очок. У складі лучан другий мат поспіль вистрелює Олег Рудаков – 16 очок. Найбільше підбирань – по 7 – зробили Дмитро Тихонов («Кривбас») та Микола Полюляк («Волиньбаскет»).

«Я вдячний гравцям, що вони зуміли такій класній команді нав’язати боротьбу. Над нами вже не висів тягар відповідальності, тому наші баскетболісти отримали задоволення від гри. Найголовніше – ми зрозуміли, з командою якого рівня нам доведеться грати в пле-офф», - розповів наставник лучан Дмитро Чайковський.

Тепер лучани очікують завершення решти матчів «регул ярки», аби дізнатися свого суперника у плей-офф. Зазначимо, «лицарі» гратимуть з першою командою турнірної таблиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
полюх Показати IP 28 Березня 2016 16:53
молодці! показали характер! удачі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus