USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вже сьогодні «Волиньбаскет» запрошує на останній матч «регулярки»

27 Березня 2016 17:37
Луцький БК «Волиньбаскет-WOG» сьогодні, 27 березня, о 19:00 вдома зіграє останній матч регулярного чемпіонату України Суперліга з криворізьким «Кривбасом».

До очної зустріч команди підходять з ріним настроєм. Якщо у суботу лучани перемогли київський «ІНФІЗ» та вибороли право участі у плей-офф, то «Кривбас» сенсаційно поступився БК «Запоріжжя».

Тим не менше криворожани продовжують очолювати турнірну таблицю з 56 очками у своєму активі. Лучани ж знаходяться на восьмій сходинці і мають 36 очок.

За всіма основними статистичними показниками гості переважають «лицарів».

У «Кривбаса» кращий відсоток потрапляння всіх кидків, команда більше робить підбирань на своєму і чужому кошиках. Також статистика на боці Кривого Рогу і в перехопленнях, блок-шотах, та втратах. Лише фолів підопічні Дмитра Чайковського роблять трішки менше від опонента – 21,8 на 22,4.

Для волинян цей матч не має ніякого турнірного значення, нижче свого восьмого місця вони не опустяться. А от «Кривбас» мусить перемагати, щоб втримати лідерство до завершення регулярного чемпіонату. Небезпечно близько до нього знаходиться южнеенський «Хімік» та київське «Динамо».

«В кожній грі ми стараємося грати на максимуму. З «Кривбасом» старатимемося показти хорошу гру, незважаючи на втому. Ми ж в такому ритмі весь сезон провели». А те, що Кривий Ріг програв у Запоріжжі, це не є сенсацією. Я вважаю це не провалом «Кривбаса», а дуже хорошою грою БК «Запоріжжя». Мої гравці це розуміють», - розповіцв головний тренер БК «Волиньбаскет» Дмитро Чайковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вацык Показати IP 27 Березня 2016 21:21
Такой деревянной команде, не место в плей-офф !
Лисий до Вацык Показати IP 28 Березня 2016 11:02
Цілком згодний, не має що робити Волиньбаскету в плей-оффі, краще б Інфіз туди попав. Інфіз молода перспективна команда, жалко що в них ряд травм і не змогли краще виступити. А луцькій команді треба в Вищу чи Першу лігу , Суперліга не їх рівень. Тренера міняти треба!!!!
Волинський партизан Показати IP 27 Березня 2016 22:48
Є такий вислів- діти не виноваті, якщо в них батьки дурнуваті, то я скажу по іншому - гравці не винуваті, якщо в них Фізрук дурнуватий. )))
11 Показати IP 28 Березня 2016 08:42
я не прийду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus