USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волиньбаскет» вибув з Суперліги на стадії чвертьфіналу

11 Квітня 2016 12:07
Другою поразкою від БК «Хімік» завершився виступ луцької баскетбольної команди у цьогорічної Суперлізі. У матчі-відповіді чвертьфінальної стадії змагань, гравці «Хіміка» на виїзді перемогли «Волиньбаскет-WOG» з результатом 83:68.

До великої перерви тривала рівна боротьба, хоча з кожною чвертю южненці потроху нарощували перевагу, що вилилося в 15 очок гандикапу.

Запорукою перемоги гостей стала успішна гра в атаці дуету Метью Шоу / Володимир Конєв. Ця пара набрала в сумі 36 очок. Зазначимо, Конєн завдяки 10 підбираннями став автором дабл-дабл. У лучан найрезультативнішим став американський легіонер Хакім Джексон. У його доробку – 17 очок.

«Могли зіграти краще. В першій половині багато не виходило, в другій – тренер дав настанову грати жорсткіше в захисті. Але перемога є перемога», - прокоментував гру гравець гостей Сергій Павлов.

Не зовсім задоволений грою своїх підопічних залишився й наставник «Хіміка» Олег Юшкін.

«Луцька команда показала хорошу гру. На паркеті боротьба була безкомпромісна. Можливо, наші хлопці після легкої перемоги в Южному трошки не настроїлися. Це наша біда, помилка, з якою ми боремося протягом усього сезону», - пояснив Юшкін.

«Нам не вистачило ротації, для нас це актуальна проблема. Це особливо помітно після великої перерви. Не забили відкриті кидки. З «Хіміком» так грати не можна. Локальний успіх – виграли підбирання. До кінця сезону ми зуміли створити боєздатну команду. Тепер видно з ким можна проводити наступний сезон. Надіємося, що наша команда знову виступатиме в Суперлізі», - розповів головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Підсумки сезону підбив капітан лучан Едуард Федчук. Він пояснив, що для «хрестоносців» цей дебютний сезон у елітному чемпіонаті українського баскетболу став хорошим уроком.

«Хочу подякувати вболівальникам, що підтримували нас палко цілий сезон. У нас тільки восьме місце, але це є досвід. Сезон був цікавий, хоча не дуже втішний результат», - сказав Федчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus