USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньбаскет»: за півкроку до Суперліги

8 Серпня 2015 10:46
Вже восени луцький баскетбольний клуб «Волиньбаскет-WOG-Університет» може піднятися в класі і виступати в елітному вітчизняному дивізіоні. Українська Суперліга втратила багато команд за останні два сезони, тому керівництво баскетбольної організації пропонує ці місце зайняти найкращим командам Вищої ліги. Так, «Волиньбаскет» отримав офіційне запрошення виступати у Суперлізі.

«Ми довго до цього йшли. З 2007-го року буквально кожен сезон ми мріяли грати у найвищому дивізіоні. Ми постійно розвивалися як структура, гравці розвивали свою майстерність, тренерський штаб удосконалював методики, за якими тренується команда. Та ми не мали достатньої фінансової підтримки, щоб перейти в Суперлігу. Цього року нас офіційно запросили і нас там чекають. Тренерський штаб не здивувався такій пропозиції, ми обговорили її і вирішили, що команда готова виступати в Суперлізі», - розповідає головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Зі слів тренера, єдине, що зараз відділяє його команду від баскетбольної еліти – це відсутність нормального залу для ігор і тренувань.

У Волинській області є один нормальний зал, де можна проводити суперлігові матчі. Він знаходиться в обласній ДЮСШ.

«Ми занепокоєні, що за місяць ситуація не змінилася. До старту сезону ще є час, але хотілося б підійти до сезону в хорошій готовності», - пояснює Чайковський.

До речі, в ОДЮСШ є відділення жіночого баскетболу, але вже чотири роки дівчата грають на майданчику з неправильно розміткою і зі застарілими конструкціями 70-х років.

«Розмітка в баскетболі помінялася чотири роки тому. Я не розумію, як дівчата можуть виступати в такому залі. Ми готові допомогти нанести правильну розмітку. Також ми дамо дві власні конструкції в зал», - каже тренер.

Зазначимо, в обласній ДЮСШ вже виступає суперлігова жіноча команда з волейболу «Континіум-Волинь-Університет». Та український спорт знає безліч прикладів, коли один зал ділять дві команди з різних видів спорту.

«У Южному грають чоловіча баскетбольна команда «Хімік» і жіноча волейбольна теж «Хімік». Обидві команди ставали чемпіонами України. Вони прекрасно вживаються в одному залі, і крім них там ще грають юнацькі команди. У Львові волейбольний «Барком» та баскетбольна «Політехніка» теж безпроблемно співіснують. У Запоріжжі грали і баскетбол, і волейбол, і гандбол. «Волиньбаскету» потрібно максимум п’ять тренувань на тиждень. Ми не заперечуємо, якщо це буде мертвий час, тобто посередині дня. Та навіть у цьому директор спортшколи, а за сумісництвом головний тренер луцьких волейболісток, Богуслав Галицький не йде нам на зустріч», - розповідає Дмитро Йосипович.

Волинські баскетболісти багато років створюють позитивний імідж області. Армія вболівальників команди налічує тисячі людей. І лише завдяки телетрансляціям та репортажам в друкованих ЗМІ вони можуть стежити за виступами улюбленої команди, адже університецький зал, де виступає «Волиньбаскет», вміщує лише сотню глядачів.

«У 2012 році ми принесли більше 3000 залікових очок для Волині, тоді ми виграли чемпіонство і стали третіми в кубковому розіграші. За це ми отримали з державного бюджету аж 10 тисяч гривень. Цього вистачає лише на один виїзд. А так команда виживає за рахунок власного ентузіазму, відданої гри хлопців і підтримки наших партнерів. У нинішньому складі «Волиньбаскета» грає дуже багато місцевих хлопців. На їхні ігри будуть приходити їхні друзі і рідні. Дайте їм шанс дебютувати в Суперлізі і грати в нормальному залі. Ми маємо можливість грати у найвищому ешелоні, і цей шанс ми не маємо право упустити», - підсумовує Чайковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР ЛУЦЬКИХ БАСКЕТБОЛІСТІВ ПІДБИВ ПІДСУМКИ СЕЗОНУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 91
Лучанин Показати IP 8 Серпня 2015 11:19
Затиснути дещо галицькому в двері і захоче! Чи він там АЗ ЄСМЬ БОГ?! Я як лучанин дуже зацікавлений в проведенні такого рівня спортивних міроприємств у Луцьку. А для суперліги баскетболу - обласний ДЮСШ - єдиний нормальний варіант.
Ipad до Лучанин Показати IP 11 Серпня 2015 07:55
Так прийди й затисни,чи ти тільки модний в диванних військах?
вболівальник Показати IP 8 Серпня 2015 14:52
Зал ОДЮСШ є власністю громади, одже і розпоряжатися має громада міста та області. Я думаю, що баскетболісти та їхні шанувальники заслужили право на людські умови для виступів та перегляду ігор. Тим більше, що в умовах в яких вони постійно готуються та виступають, все таки виграли "деякі" титули.
Саша Показати IP 8 Серпня 2015 16:43
Якщо Галицький не хоче - нехай іде на пенсію!
вболівальник2 Показати IP 8 Серпня 2015 16:45
зал ОДЮСШ це не приватна власність Галицького, щоб розвивати тільки волейбол - в ОДЮСШ мають бути представлені всі види спорту. Якщо є можливість виступати в суперлізі - насамперед лучани мають проявити активність, щоб можна було спостерігати видовищні ігри команд з Києва, Одеси, Южного, Дніпропетровська, Львова.... якщо коротко - треба звільняти Галицького (найманого громадою посадовця) і призначити лояльну до всіх видів спорту людину
Вихованка ОДЮСШ Показати IP 8 Серпня 2015 17:37
Галицький така....., брехун , п...л Пропоную нашому керівництву області зняти Галицького з його посади і віджправити на пенсію. Мені здається , що крім волейболісток ніхто не займається , а орендатори які гріють касу Галицькому, дорогі депутати де "ЖИТТЯ ПО-НОВОМУ?"
діма Показати IP 8 Серпня 2015 17:39
ОГО СУПЕРЛІГА!!!!!! КРУТО. Обовязково почну ходити на ігри, тим більше якщо вони будуть відбуватись в ОДЮСШ (а вони там мають відбуватися).
Алєкс Показати IP 8 Серпня 2015 19:06
Пробачте, пане Галицький.... але ж ви скотина..
функціонер Показати IP 9 Серпня 2015 00:25
Це якраз завдання для "сильної" місцевої влади (Гунчик,Вітер)...
баскетболіст Показати IP 9 Серпня 2015 10:55
Цікаво, а чому за цього божка ніхто не висловлюється у підтримку?
цезар до баскетболіст Показати IP 9 Серпня 2015 19:04
Галицький зробив багато для Луцька в плані розвитку жіночого волейболу,хоча сам ніколи не грав. Більше року назад своіми діями та амбіціями спосера команду було втрачкно... Теріново місцевій владі потрібно втрутитися в ситуацію і створити належні умові Волиньбаскету. Це унікальна можливість дивитись суперлігу в Луцьку.
лучанин Показати IP 9 Серпня 2015 21:46
А как же в других городах на одних и тех же площадках уживаются и баскетболисты, волейболисты и гандболисты?
Луцький Баскетболіст до лучанин Показати IP 9 Серпня 2015 22:12
Просто не та влада. Їхня влада вболіває за розвиток міста та спорту у їхній області. Та насамперед популіризації командних видів спорту.
Андрій до лучанин Показати IP 11 Серпня 2015 12:59
і футзалісти! Усі забувають - у Львові ще й "Енергія" бігає
Баскетболіст Показати IP 9 Серпня 2015 22:10
ВолиньБаскет заслуговує на достойні умови! В таких скрутах яких перебував Волиньбаскет (на межі існування, величезні проблеми з залом, інколи навіть банально не було де тренуватися) за усю історію розвитку клубу. Це єдиний професійний баскетбольний клуб області. Тим більше за своє недовге існування клуб виграв і Чемпіонат України, і Кубок Чотирьох який доречі відбувався у Луцьку. На мою думку це не проблема, якщо обласна ДЮСШ буде вміщяти у собі дві професійні команди та дитячі секції. Так навпаки спорт набере ще більших обертів у нашій області, зарахунок того що люди зможуть прийти подивитись на справді високий рівень команд з усієї України з різних видів спорту. І проблема залу тут ні дочого так як показує досвід команд з Южного, Львова, Запоріжжя, це просто амбіції Галицького не дають справді розвиватися іншим видам спорту на повну потужність. А найбільше мене тривожить чому міська влада не втручається у це? Як одна людина може диктувати правила усій області? Країна ніколи не почне розвиватися у напрямку Європи у спортивному та єкономічному напрямку поки "за кермом" будуть знаходитись саме такі люди!!! Сподіваюсь що це питання вирішиться на позитивній ноті, та ми матимемо змогу спостерігати за неймовірним волейболом та видовищним баскетболом!!!
олена Показати IP 10 Серпня 2015 09:12
Мабуть коменти під диктовку писала "суперліговська"баскетбольна команда,крім як об*ирати-розуму ні на що не вистачає
Громадськість Показати IP 10 Серпня 2015 09:25
Волинь, мабуть єдина область в Україні де не має Палацу спорту, ось відповідь на всі проблеми! Буде Палац спорту, як в Южному, Львові чи Запоріжжі!!! хай вміщує і два, і три чи більше видів спорту, а ОБЛАСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА - це дитячий позашкільний заклад - ДИТЯЧИЙ!!!!!! І хай громадськість розуміє, що коли в дитячому закладі вмістити дві суперліги – це означає ВИГНАТИ ДІТЕЙ НА ВУЛИЦЮ! І мудре керівництво Волинської області це розуміє!
Активіст до Громадськість Показати IP 10 Серпня 2015 11:04
Галицький вже давно вигнав дітей на вулиці і по шкільним залам міста. Залишивши тільки волейбольну секцію в ОДЮСШ!
Катя до Громадськість Показати IP 10 Серпня 2015 11:07
Повністю згодна! Чомусь ніхто не думає про дітей, а тільки про свої інтереси.
Громадськість до Громадськість Показати IP 10 Серпня 2015 11:35
Тобто, коли одна команда нічого не виграє, але має гарного спонсора, місце для тренувань і ..., а друга команда, яка ЧЕМПІОН УКРАЇНИ повинна тіснитись у студентському залі? Тим більше час є для всіх у ОБЛАСНІЙ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКІЙ СПОРТИВНІЙ ШКОЛІ! У Києві -- столиці України усі уживаються, а у Луцьку неможуть? Тобто, якщо у Луцьку немає Палацу спорту, то одна команда нехай витісняє дітей з спортшколи, а друга студентів з студентського спортзалу? Час можна знайти для всіх це нам показують Южненці та інші міста! А доречі в Южному там команди грають не лише вітчизняні ліги, а й євроліги ..., і до речі не лише старші команди суперліговські, а й дитячі (юнацькі). І всі уживаються. А в Южному на порядок більше команд займаються у одному залі. Лише цього сезону лише у баскетбольного клубу "Хімік" було 4 юнацьких команди, 1 команда дублерів, які грали Вищу лігу та суперліговська команда "Хімік" + мінімум 1 команда волейбольна. І вони якось усі тренуються у одному залі. Тому, це все просто амбіції керівництва, і коли захотіти можна знайти будь-які виходи з ситуації.
Громадська думка до Громадськість Показати IP 11 Серпня 2015 14:49
За останні десятиліття волейбольна команда волині завжди показувала найвищі результати. Також у залі ОДЮСШ займаються гандболісти які так само здобувають неймовірні перемоги. ( Якщо ви мені не вірите почитайте спортивні новини ). На даний момент у спортивній школі тренеруються діти з восьмої ранку до дев'ятої вечора у різних спортивних секціях. Це їхній дім! Якщо б не Галицький Богуслав Андрійович діти не мали б такого залу, а замість них там грали у міні футболи та винаймали зал для різних розваг.
Лучанин Показати IP 10 Серпня 2015 10:09
Я мав честь познайомитись із тренером Чайковським та знаю пана Галицького. І скажу вам свою точку зору «Баскетбол не туди вліз – і вирив сам собі яму». Я знаю як важко піднімався на ноги волейбол (ще в ті роки) щоб досягти такого успіху (поцікавтесь хто не байдужий і порівняйте) і як гарно хоче без малєйшого старання і поту мати собі славу і зал баскетбол (який до дитячого спорту не має ніякого відношення). А «за цього Божка не висловлюється у підтримку ніхто» тому, що він на своєму місці і не потребує собі такої слави як БАСКЕТБОЛІСТИ, які не знають вже до кого іти і кому падати в ноги.
Лучанин Показати IP 10 Серпня 2015 10:12
На мою думку,поганому танцору, як кажуть, ***** заважають! Це тількі слабко розвинені люди можуть вважати ,що від зміни залу зміниться результат))Не одні Олімпійські чемпіони готувалися в умовах гірших втричі ніж університетській зал...і досягали своєї мети,а у нас тут баскетболісти вирішили ,що не тяжка праця,активні тренування їм допоможуть,а саме проблема в залі!Це дуже смішно!Краще б просто не позорили себе!А ці тисячі вболівальників про яких написали,напевно скоріш за все їхня уява!Незнаю хто хоче дивитися на цю пародію)))
Луцький Баскетболіст до Лучанин Показати IP 10 Серпня 2015 11:41
Проблема у тому що, у університецькому залі немає місця для глядачів, коли той зал на кожну гру забитий. По факту той зал вміщує 100-120 осіб, але фани настільки захоплені баскетболом, що стоять усю гру, аби лше побачити баскетбол.
???? до Луцький Баскетболіст Показати IP 11 Серпня 2015 11:24
так люди стають щоб хоть якусь масовку створити
Фанат баскетболу Показати IP 10 Серпня 2015 10:54
Прізвище Галицький - це заслужені тренери України, майстри спорту, майстри спорту міжнародного класу. Це чемпіонати та кубки України, світу та Європи - і все це проводилось на базі ОДЮСШ під керівництвом Галицького, який привів школу до Європейського рівня. А що волиняни можуть розповісти про прізвище СМІТЮХ ?!!!!!!!!
Тренер Показати IP 10 Серпня 2015 11:26
Волинь-Баскету до результатів жіночої волейбольної команди Галицького, ще дуже далеко. Адже його дівчата були неодноразовими переможцями кубка України та призерами чемпіонату України. Наголошую основного та єдиного чемпіонату, а не так як в баскетболі є два основних чемпіонати. Взагалі абсурд якійсь. Тим-більше що Волинь-Баскет грав і грає у слабшому. Тому порівняння рівня рузультатів, це як слон і моська.
Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 11:27
У мене склалось враження, що люди, які написали статтю і самі пишуть коментарі!!!! Чому такий ажіотаж з баскетболом лише, в області розвиваються іще багато видів спорту, які показують гарні спортивні результати, наприклад гандбол (пляжний гандбол) і теж не вистачає на ці види фінансування!!! А на рахунок директора ОДЮСШ - Галицького Б.А.,то як на мене він кваліфікований керівник і тренер!!!! Якщо у залі займатися усіма видами спорту, ніяких високих спортивних результатів не буде!!! А що стосується Палацу спорту - це ідеальний варіант для усіх видів спорту, які розвиваються у нас в області, і над чим варто задуматись керівництву області, так над цим!!!!!!!
Громадськість до Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 12:04
ТОбто, нехай розвивається один волейбол, а усі інші сидять і дивляться як розвивається волейбол. А на рахунок фінансування Волиньбаскет не раз був у скруті, зі всього бюджету команди міська влада дає близько 10-30%, усе інше спонсори, меценати ...
громадкість Показати IP 10 Серпня 2015 11:37
Дитяча спортивна школа - це дитяча школа ! Так як загальноосвітня, музична школа, художня школа - для дітей , тільки напрямки різні !!! Щоб давати концерти поважні артисти не лізуть на сцену дитячих музичних шкіл, а винаймають зали для своїх шанувальників ! Волинська область потребує окремо Палац спорту щоб розвивати спорт. Про це має подумати наша влада! Дитяче залиште дітям - Галицький тримає в школі порядок!
баскетболіст до громадкість Показати IP 10 Серпня 2015 14:31
А як тоді в спортивній школі "для дітей" розвивається баскетбол не маючи сучасної розмітки, яка змінилася, до речі, вже давно. Це щодо тримання порядку в ОДЮСШ.
Громадськість Показати IP 10 Серпня 2015 12:09
Який ПАлац спорту ЛЮДИ!!! У державі ітак немає грошей, а ви ще кричете ПАЛАЦ Спорту,ПАЛАЦ Спорту. Є команди, які хочуть розвиватись, і федерація дає їй шанс. Але без адекватного залу (умов для тренувань) не буде досягнень. Якщо "топити" такий шанс перейти у вищий дивізіон, то навіщо взагалі той спорт і все інше. Є волейбол з Галицьким і досить?
Анонім до Громадськість Показати IP 11 Серпня 2015 12:12
Ну це всерівно, що взяти якусь бездарність привести в хороший зал і він зразу стане хорошим спортсменом))))сміх та й годі))))
Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 13:36
В області розвивається, не лише волейбол і баскетбол, а іще понад 30 видів спорту, які теж показують високі спортивні досягнення!!! А на рахунок Палацу спорту - а чому ні!!!! У державі ніколи не буде вистачати грошей на спорт, то тоді виходить не просити ні на що?
лучанка Показати IP 10 Серпня 2015 14:07
Склалається враження, що більшість "коментаторів" мають за мету облити брудом конкретно Галицького, прикриваючись "високою метою" розвитку баскетболу в області, а не знайти якесь адекватне вирішення піднятих у статті проблем). Звичайно, диванні діячі спорту можуть тут висловлювати свої компетентні думки і вчити працювати заслужених тренерів ...але дуже вже це нагадує байку "Слон і моська")
Луцьк Показати IP 10 Серпня 2015 14:37
Представники та тренери Волиньбаскет ви такі сміливі віртуально паплюжити Заслужених тренерів. А набратися сміливості сказати і підійти особисто ви не можете, тільки розносите " інфекцію по Луцьку"
Мама Показати IP 10 Серпня 2015 14:52
Да мені все одно до галицького. Заслуги і всяке таке... АЛЕ : як мені це розуміти? "Вибачте, у вас СИН:-) Баскетболіст. А не донька -волейболістка. Тому йому нема де тренуватися. Народжуйте доньку - і галицький ій забезпечить велике спортивне майбутнє !!!!!". Не приплітайте багато сюди політики і т п. Факт остається фактом: да, досягнення у волейболісток чималі.... І т. д. АЛЕ ГАЛИЦЬКИЙ думає, що ОДЮСШ -його приватна власність. самовпевнений, нечистий на руку...
Наталя Показати IP 10 Серпня 2015 16:23
Звичайно,в одній залі можуть вміститись і дві ,і три команди ,якщо мова йде про такий зал , як в Южному. Комусь став заважати Галицький? Не пускає в ОДЮСШ? ,,Волиньбаскет"може спробувати арендовати зал й довести його до належного рівня,чи може всі забули , як виглядав зал в ОДЮСШ раніше?
Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 16:53
Галицький гарна людина і ОДЮСШ йому як другий дім. Він там хороший господар, не тільки утримує всю школу у належному стані, але й удосконалює...А зазіхати на все готовеньке дуже легко. Є в нас інші зали напевне з такими розмірами, доведіть їх до ладу і вперед.....
баскетбол до Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 18:19
адресу можна такого залу?
Вихованка Показати IP 10 Серпня 2015 20:34
Шановні ви за все життя стільки не доб*єтесь як Богуслав Андрійович, саме він робить все для того щоб процвітав спорт на Волині,а ви крім того щоб обливати хорошу людину брудом займіться собою а якщо серед вас є такі розумні і сміливі прийдіть і скажіть це особито,поки ви сидите в соц мережах ця людина робить все для спорту, а баскетбол нехай шукає інше місце для своїх матчів вони завжди не рівно дихали до пана Галицького і ось зараз в який раз це доказує,беріть в оренду зал за ті гроші шо не видаєте дітям на харчування ато йде все в карман!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Теж Вихованка ОДЮСШ до Вихованка Показати IP 10 Серпня 2015 22:11
Шановна Вихованка! Я теж вихованка, тільки Лісіциної Лілії Петрівни,я- баскетболістка.По-перше, коли я тренувалась чомусь вміщались в спортивній школі всі види спорту: і фехтування (де воно?), і греко-римська боротьба (де вона?), і гандбол, і баскетбол жіночий и чоловічий (де вони?), і легка атлетика і.т.п. А Ваша фраза:" ... а баскетбол нехай шукає інше місце.." мене дуже обурила.Секція чоловічого баскетболу що, вибачте, проситься додому до пана Галицького поселитись в кімнату? Це що, його особиста власність.Я проти пана Галицького нічого супротив не маю.Тепер що до Вас.У Вас є діти?Якщо так, то чому Ваші діти мають право займатися в ОДЮСШ , а баскетболісти хлопці ні??????????????Сходіть в церкву і послухайте проповіді і своє зачерствіле серце.Мова йде ні про Чайковського, ні про Смітюха, ні про інших тренерів.При чому тут "Волиньбаскет"? Маленьким хлопчикам, яким по 10-12 років, які хочуть грати куди дітись? Перестаньте через інет строїти один одному козні і вирішувати хто поганий, а хто хороший.І в залі ,до речі ,без підтримки спонсорів сам пан Галицький нічого не зробив би.
Вихованка до Теж Вихованка ОДЮСШ Показати IP 11 Серпня 2015 07:49
Мова йде не про малих хлопчиків, а про Волиньбаскет це дитяча ОДЮСШ а не дворець спорту такшо не потрібно тут з мене робити не відомо що і повірте в церкву ходжу і без ваших порад знаю що робити!!!!!!!!!!!!
ipad до Теж Вихованка ОДЮСШ Показати IP 11 Серпня 2015 11:15
а в баскетбола що немає спонсорів?тільки те роблять що ходять з місця на місце,і нерви тріпають людям,вам тільки дай когось обі...рати,Галицький все зробив щоб діти мали всі умови для заннять спортом,а ви що зробили?вам нестидно?
Тренер баскетболу Показати IP 10 Серпня 2015 20:55
Я Чайковський..., у Волиньбаскет і так мало грошей на поїздки, тому я забираю в хлопців добові, щоб самому було як прожити!!!
m@k до Тренер баскетболу Показати IP 11 Серпня 2015 11:18
а чім вам неподобається зал університету?мало місця?так до вас судячи по останнім іграм і так ніхто неприходе
Вихованка Показати IP 10 Серпня 2015 21:50
Чому якщо ви, така чудова і перспективна команда тоді чому у вас таке несправедливе фінансування?
Ipad Показати IP 10 Серпня 2015 22:26
Як ви хочете грати в суперлізі якщо у вас нема грошей на поїздки?і чому тільки ви варті такої честі тренуватись в ОДЮСШ?як на мене є достойніші види спорту,які приносять результати,Такщо шановний Чайковський дякуйте за збіг обставин що вам пощастило і вас взяли в суперлігу,і майте повагу до людей бо ви ніхто і звати вас ніяк
спорт Показати IP 10 Серпня 2015 22:44
смитюх це родич нардепа вид партии регионив гр смитюха хай вин построить дюсша а не тильки мижгиря януковича
спонсор Показати IP 11 Серпня 2015 08:24
Я Івахів...Вам Богуславе Андрійовичу краще знати, що потрібно робити з добовими. І не тільки з добовими...
Ангел Показати IP 11 Серпня 2015 10:06
Ви тут такі всі смішні,"професійні баскетболіти")) Чесно не хочеться нікого ображати,просто в вас стільки негативу і злоби! З такими намірами ви ніколи нічого не досягнете! Тому що справжніх результатів добиваються люди які ідуть з добром,без всякої підлості!Де ваша людяність ? Навіщо лізти туди,там де ви і самі знаєте,що для вас немає місця,навіщо показувати свою невихованість ображаючи людину ,яка все життя віддає розвитку спорту...зробивши таким трудом один з найкращих залів в Україні!Скільки здоров'я йому це коштувало!І вам ще й хватає сміливості і совісті говорити такі речі,ніби він краде.Ви подивіться як виглядає цей зал!Там кожна копієчка,яка була виділена ,була вкладена в розвиток спортивної школи!Відкрийте очі ,і подивіться на все тверезим погялдом!
неАНГЕЛ до Ангел Показати IP 11 Серпня 2015 13:01
Класний тролінг! Молодець, 5
дякую до Ангел Показати IP 11 Серпня 2015 13:55
поржав ))) Богуслав, пиши під своїм ніком. Нашо ці Ангели тут ?!? Ти ж не Меркель, вона не краде стільки )
Ангел до дякую Показати IP 11 Серпня 2015 14:54
якщо ви думаєте ,що це він опустився до такого рівня щоб з вами тут вести дебати,то ви і справді недоумкі))))Йому на це немає часу))))ахаха))))
аяма до Ангел Показати IP 11 Серпня 2015 16:50
якшо в тебе відстунє почуття гумору то навіщо тобі інтернет ? називати людей, які висловлюють свою думку недоумками ? мені тебе шкода
Крапки Показати IP 11 Серпня 2015 13:23
Нехай Богуславчик скаже чому і за що розпустили команду чемпіонок, які вигравали..... І про гроші на харчування нехай Богуславчик розкаже. І те що гроші у дівчат забирає. І як квартиру доньці купив і за що... і до кого бігав плакатись, коли його мали випирати за надмірні розтрати коштів...... і скільки коштів виписував на миючі засоби для залу........ накрав - хай сидить на пенсії. Тойоту дочці нехай чоловік вже купує за свої.........
Небайдужа лучанка Показати IP 11 Серпня 2015 13:43
Яка вам суперліга, шановні баскетболісти? Ви ледь ледь 5 місце у вишці зайняла! Наберете нових які не мають відношення ні до Луцька, а тим більше до дитячої юнацької спортивної школи! А баскетболістам гамна та ще й ложкою, вам надавали зал у кінці сезону і ви тренувались у ньому, а вам все мало і мало! Всі дуже розумні у диванних військах і по правді жодного разу не чула тисячі вболівальників волиньбаскету смішно звучить навіть! Дівчата хоч у суперлізі грають і наразі там всі вихованки ОДЮСШ, а не зброд вибачте на слові,який ми бачимо у Волиньбаскеті, які приїхали відіграли сезон і поїхали!!! Заслужений тренер України Богуслав Андрійович, власноруч зробив все щоб у залі були належні умови для тренувань, як для дітей так і для команди суперліги! А що зробив пан Чайковський чи Смітюх для обласної школи? Що вони зробили? Без ніяких зусиль влізти хочуть!
небайдужа, збав газу до Небайдужа лучанка Показати IP 11 Серпня 2015 14:11
звісно, після того як богуслава викрили у крадіжках і розстратах коштів - команду розпустили. і логічно що лишились самі малі...... трохи підсленою команда була коли грали Житовоз, Молодцова, Степанюк і тд... але і вони були на 5 місці ........ не знала ?!? ))) хах, цього року в кінці будуть, а там і дивізіон нижчий, БО ПОКИ БУДЕ СТАРИЙ - НІХТО БІЛЬШЕ НА КОМАНДУ ГРОШЕЙ НЕ ДАСТЬ !!!! А баскетбол також має право на існування і розвиток. Тому вихід лише в домовленостях між сторонами. 2-3 години в день на баскетбол - не бачу проблеми.
Анонім до небайдужа, збав газу Показати IP 11 Серпня 2015 20:48
Навіть якщо залишились самі як ви виразились "малі",то не бачу нічого поганого. Колись на місці таких самих "малих" була та сама Молодцова та інші... Пам'ятаєте це прізвище?? Це ж гравець тієї ж команди чемпіонів.
Чайковський до Небайдужа лучанка Показати IP 11 Серпня 2015 14:14
Не переживайте коли будемо в ОДЮСШ тоді й зробимо. А це буде незабаром (ніхто не вічний). А Богуслав Андрійович зробив "дуже багато"-особливо для тренувань баскетболісток. Мені цікаво за який час він зробив би розмітку (волейбольну), якби вона змінилася за правилами. Адже тоді потрібно було б так само "ремонтувати" всю!!!!!! підлогу.
Анонім до Небайдужа лучанка Показати IP 11 Серпня 2015 14:58
аж цікаво стало,це ж які миючі засоби мають бути ,щоб на них ще й на квартиру заробити і на тойоту!))))))))
Спорт Показати IP 11 Серпня 2015 15:01
А як щодо баскетболістів та його друзів(які приходять дивитись на ігри) п'ють, ходять поклубам. Не раз бачив на свої очі зовсім не пристойну поведінку спортсменів з Волиньбаскет. Чому ж їхній тренер не піклується про їхній рівень у суспільстві!?!? Чому про Волинських волейболісток ніколи не чути поганого? Чому я їх не бачив ніколи з пляшкою у руці, чи десь у клубі? Чому всі одразу наїхали на Галицького Б.А.? Якби не він школа б давно занепала! У спортивній школі є інші види спорту крім волейболу, такі як: гандбол, легка атлетика, баскетбол,гімнастика.. Тимбільше баскетболісти на мою думку не такого шикарного рівня що б з їхніми "успіхами" заглядатись на інший зал! Якщо доб'ються хороших результатів значно вищих ніж у них є зараз я впевнений що вже найдуться і кращі умови! Коли приходиш на гру Волиньбаскет не приємно дивитися на вболівальників які як озвірілі дьоргають ту сітку, гупають.. у спортивній школі такому рівню людей думаю раді не будуть. Зараз волейбол набирає обертів за допомогою Галицького, після оновлення команди. Зараз там грають молодесенькі дівчата в яких вся кар'єра попереду. Вони кожен рік додають обертів та показують все кращі і кращі результати! І хочу замітити там є не тільки супер ліга!Команда дівчат 2000 року займає тільки призові місця на різноманітних турнірах. На чемпіонаті України цього року вони 3 місце! Якщо прийде у спортивну школу баскетбол куди діватись десяткам дітей ,які ходять туди займатись?! На мою думку Галицький людина яка просто прагне кращого, а Волиньбаскет замахнулись не на те що треба.
тормози, спорт! до Спорт Показати IP 11 Серпня 2015 15:59
"волейбол набирає обертів" ??? не мели дурниць! команду чемпіонок розігнали, як уже писали через махінації з грошима, які намутив тренер. Лідери з команди пішли, бо знайшли інші клуби. І взагалі мова не при прихованого міліонера галіцкого, а про те, щоб домовитись по-нормальному про зал. Тепер про клуби: завітай на інстаграм чи вк сторінку дівчат малих тих, що лишились, тоді пиши......... "зараз там грають молодесенькі дівчата" - вірно написати - молоді і безтолкові поки дівчата. прогноз на цей сезон - 7 місце з восьми команд !!
пф до Спорт Показати IP 11 Серпня 2015 16:03
вболіальники озвірілі ? та ладно, пляшкою в голову ніхто на баскетболі не кинув, на відміну від фанів волейболу. мова про матч де Степанюк в голову з трибун вилетіла бутилка води
Спорт до пф Показати IP 11 Серпня 2015 21:06
Ти незнаєш інфи! Це було случайно і талюдина вибачалась дуже!
пф до Спорт Показати IP 12 Серпня 2015 09:16
Вова це ти горе-суперфан ковельський неадекватний опозорився на все життя в залі на грі з тою бутилкою і тут зараз пишеш ? ))))))))
Спорт до пф Показати IP 12 Серпня 2015 12:47
Знаю Вову, але це не він А ти неадикватне закрий рот Не тобі судити хто який фан
Оксана Показати IP 11 Серпня 2015 15:39
В Луцьку має розвиватись баскетбол, і місцева влада повинна зробити все можливе аби Волиньбаскет існував і мав змогу тренуватись в хорошому залі. А якщо пан Галицький такий скупий і не хоче дати декілька годин на тиждень для баскетболістів - то тоді треба обрати нового директора спортшколи.
Олександр Показати IP 11 Серпня 2015 18:45
Чому тут обговорюється лише баскетбол і волейбол?Ніби інших видів спорту не існує!Легка атлетика за 10 років взагалі не мала нормального статіону для тренувань,але результати були,і зараз вони є!Дмитро Вишинський,вихованець ОДЮСШ,під керівництвом Киричука В.М став чемпіоном Європи з естафетного бігу 4x100м.виконавши норматив МСМК,і був 2-гим на 100м.Він тренувався в маленькому підвальчику підлаштованому під манеж.А літом бігав по асвальті.А титулованим баскетболістам не вистачає для успіху 3-х метрової лінії для попадання в супер лігу?Поганому танцору самі знаєте що мішає!Людина яка прагне чогось досягти,досягне своєї мети своїм трудолюбством,не зважаючи на погані умови.Добре що нарешті за стільки років будується в Луцьку сучасний легкоатлетичний стадіон,і мені байдуже хто його побудує,я цій людині буду дуже вдячний!А обливати брудом людину яка разом з Б.Клімчуком стільки зробилли для ОДЮСШ,вам має бути соромно.
Анонім. Показати IP 11 Серпня 2015 21:04
Нічого поганого я не бачу в тому що на майданчик стануть молодесенькі дівчата,бо в них ще чисті голови та серця,і вони будуть грати у власне задоволення та жити спортом. Це дуже важливо у спорті,зараз спорт перетворився на бізнес. Нажаль скрізь гроші гроші гроші. Єхх
Анонім. Показати IP 11 Серпня 2015 22:04
Люди добрі, схаменіться! Що Ви поплюжите тренерів і один одного? Справа не в Волиньбаскеті, а в дітках, які хочуть тренуватись в нормальних умовах. Виходить з ваших "опусів", що дівчата волейболістки-" зе бест"- бо вони дівчата, а хлопці баскетболісти-фууууууууууууу!- бо вони хлопці.Ви не міркували, що серед цих хлопчаків можуть бути діти з багатодітних сімей, або дітки з неповних сімей, або з неблагополучних сімей? Їх що, як кошенят викинути на двір? Запитайте кожен сам себе, як би я відреагував, якби Я хотів (хотіла) займатися спортом, а якійчь "дядя" вирішував поганий ти, чи хороший, щоб надати нормальні умови для цих занять. Дайте кожен відповідь собі, тільки по-совісті, якщо вона у Вас ще присутня?!!!!!!!!!!!!!!!
добрий дядя Показати IP 11 Серпня 2015 23:35
Люди добрі - про який баскетбол ми говоримо? Те що постійно відбувається в команді Волиньбаскету ---весь замовчується! Постійний дєрібан зарплат гравців відбувається за участі їхніх тренерів ! ЧАЙКОВСЬКОГО І СМІТЮХІВ ! В КОМАНДІ ПОСТІЙНО ПІД ВИГЛЯДОМ ДОБРОЧИННОСТІ ЙДЕ ТОРГІВЛЯ ЕКІПІРОВКОЮ ТА ІНШИМ....... хід гри склався таким чином, що з незначним відривом рівненська команда "Лавісс" перемогла лучан зі "Шарашкіної контори". !
олена Показати IP 11 Серпня 2015 23:41
Люди добрі! Та послухайте Ви врешті-решт. Річ не в тому хто кращий, а хто ні. Мова зовсім не іде про маленьких баскетболістів яким немає де займатись!!!! Та не переживайте ви так за них. Баскетбол має ставки на базах ДЮСШ м.Луцька і не одну, і дітки (тобто маленькі хлопчики) мають де займатись, і їх ніхто звідти не виганяє, немає ніяких проблем. А річ зовсім в іншому. На базі ОДЮСШ хоче займатьсь (на постійній основі!!) НЕ ДИТЯЧА команда, А КОМАНДА яка грає в СУПЕРЛІЗІ і складається зовсім не з діток які проживають і навчаються у Луцьку, а з великих дядьок які хочуть заробляти бабки граючи у великий баскетбол. Невже не відчуваєте різниці? У них є спортивний зал на базі СНУ з відповідною розміткою, за новими правилама. ТАК У ЧОМУ Ж РІЧ ПАНОВЕ????? Не вистачає місць для глядачів? Ну то давайте розженемо всіх дітей які займаються у спортивній школі (а це 5 відділень: гандбол, баскетбол, волейбол, легка атлетика, спортивна акробатика) бо їм захочеться все більше і більше (манеж, тренажерний зал, акробатичний зал, зал засідань - бо у великих зірок будуть брати інтервю). Спортивна школа - це не приватне підприємство де можна придбати абонемент і ходити туди хто захоче, скільки захочеш, коли захочеш і як захочеш. Це позашкільний навчальний заклад в якому навчаються ДІТИ!! І ще, є певні вищестоячі організації які дозволяють чи забороняють проводити змагання певного рівня в ОДЮСШ. А молодесенькі волейболістки - це ті дівчата які прийшли в школу у 8 років і які досягли певного результату ідучи крок за кроком: змагання на рівні міста, району, області, дитяча ліга, вища ліга і вже аж потім суперліга і кубки А не так, відразу супермени-баскетболісти. Невже ніхто не розуміє чого насправді добиваються баскетболісти? Ви спершу розпитайте, дізнайтеся що таке дитячо-юнацька спортивна школа, дитячий спорт і дорослий, а тоді вже робіть якісь висновки!
Ігор до олена Показати IP 12 Серпня 2015 16:27
То виходить, ті дітки які зараз грають баскетбол і тренуються в ОДЮСШ коли виростуть і захочуть розвиватись дальше і грати баскетбол професійно - їм Галицький скаже ні і вижене із спортшколи. То навіщо тоді взагалі та секція?!
Мама хлопця до олена Показати IP 13 Серпня 2015 18:32
Не смішіть людей, Олено. Відділення баскетболу (хлопчики) у Луцьку.....у басейні=))))))))) А кожен новий навчальний рік ми не знаємо у якій школі і в яку зміну дадуть потренуватися ....Я ТЕЖ ХОЧУ В НОРМАЛЬНИЙ ПОЗАШКІЛЬНИЙ ЗАКЛАД!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І ПОБАЧИТИ СИНА ЧЕРЕЗ 8 РОКІВ ПРОФЕСІОНАЛОМ!!!!!!!!!!!!!!
шарашкіна контора Показати IP 11 Серпня 2015 23:41
Ти чувак на нашу команду на гони ! Це наш тренер сказав --як команду назовеш так вона і попливе...і взагалі ми легіонери на ваш спорт.. з високої гори...м*ячі кидали....бо ми звьозди... А наш тренер - зі Смітюхів взагалі сказав, що декому він зробить 90 ті...Ви що не знаєте яке так -би мовити минуле наших тренерів? Поцікавтесь в міськвідділі по грибоєдова і не рипайтесь...
=)))) до шарашкіна контора Показати IP 13 Серпня 2015 18:34
цю переписочку можна було б вважати веселою, аби не було так сумно...........
Небайдужа лучанка Показати IP 12 Серпня 2015 12:02
І все ж ви знаєте! І за що чемпіонок розпустили, і яза що квартира куплена, і навіть за миючі засоби щось несете! А особисто ви бачили? Для чого писати те що не можеш довести? Це лише ваші здогади, а фактами це аж ніяк не доведено, тому попрошу виражатись, надалі фактами!
Небайдужа лучанка Показати IP 12 Серпня 2015 12:04
І все ж ви знаєте! І за що чемпіонок розпустили, і яза що квартира куплена, і навіть за миючі засоби щось несете! А особисто ви бачили? Для чого писати те що не можеш довести? Це лише ваші здогади, а фактами це аж ніяк не доведено, тому попрошу озброюєйтесь доказами і фактами, а аж тоді пишіть!
Анонім Показати IP 12 Серпня 2015 12:06
І все ж ви знаєте! І за що чемпіонок розпустили, і яза що квартира куплена, і навіть за миючі засоби щось несете! А особисто ви бачили? Для чого писати те що не можеш довести? Це лише ваші здогади, а фактами це аж ніяк не доведено, тому попрошу озброюєйтесь доказами і фактами, а аж тоді пишіть!
Я до Анонім Показати IP 12 Серпня 2015 12:56
Анонім і небайдужа лучанка - ви під різними ніками однакові коменти пишите... Схаменіться!
Громадянин Показати IP 12 Серпня 2015 14:49
Давайте просто порівняємо і не будемо переходити на особистості Так баскетбол зайняв 5 місце в чемпіонаті,а яке зайняли волейболістки?мабуть теж 5!! Добре,пішли далі,баскетболісти грали в вищій лізі де всі команди є професіональними ,там грають люди,які отримують зарплатню,а наші дівчата грали в чемпіонаті де майже(окрім декількох)аматори на базі студентських команд і наші не були їх кращі,вік баскетбольної команди та жіночої приблизно такий самий,так що не треба робити з хлопців алкоголіків та клаберам,а з дівчат невинних квіточок,але це тільки для тих Кто не знає всього А ось самий важливий фактор... Всі знають,але зі мною могуть посперечатися,глори галицького:)що результатів досягають тільки Важкою працею та самовіддачею ,а як можуть показати хлопці свій потенціал,1 тренуванням в день проти команд по 2 або навіть по 3 в день ,це нереально,потрібно не тільки за ці дві години підтягнути технічно,але ще тактично. І фізично ,дівчата навпаки-2 довгих тренування і результат такий самий І саме головне,шановні мої прихильники волейболу,баскетболісти хотіли співіснувати разом з паном Галицьким,та його КО,а не виганяти їх ,хотіли піти на компроміс і хотіли теж щось зробити для ДЮСШ ,але їм не дали Так давайте,дамо шанс і їм проводити по 2 тренування і дамо грати в нормальних умовах проти сильних у новому чемпіонаті і будемо підтримувати ,і тих,і інших не дивлячись на успіхи та невдачі,бо тільки так ми станемо сильніше і зробимо крок вперед !!!
Небайдужа лучанка до Громадянин Показати IP 12 Серпня 2015 16:21
До вашого відома, шановний недалекий анонім, дівчата зайняли 5 місце у суперлізі, а хлопці у вищій! Це так інформація для роздумів! А щодо того що у жіночій волейбольній суперлізі грають аматори ахахах! Люди також отримують зарплату за досягнення! І навіть команди які грають на базі ВНЗ!!!
Громадянин до Небайдужа лучанка Показати IP 12 Серпня 2015 20:10
Шановна наближена до всього "небайдужа лучанка",у дівчат чемпіонат тільки називається суперлігою,а таким не є,по суті це така ж вища ліга,в баскетболі вища ліга -це національний чемпіонат ,а Суперліга -акціонерне співтовариство Я вас звісно розумію,ви волейболістка,і я розбиваю вам серце,але вам потрібно змиритися,зав'язати шорти туго і почати ПРОСТО співіснувати з секцією баскетболу. Нехай щастить вам:)
Небайдужа лучанка до Громадянин Показати IP 13 Серпня 2015 00:34
Шановний,Ви насправді далека від спорту людина,ну принаймні від українського волейболу це точно!! Суперліга у жінок,це чемпіонат України,де грають професійні команди! З таким самим успіхом можете сказати шо в футболі в прем'єр лізі грають команди які є аматароми,це те саме! Моя вам порада,почитати історію волейбольного та баскетбольного клубів,порівняти в кого більші досягнення! А також не мішало б Вам дізнатись хто виступає за ці клуби,наші волинські діти,вихованці спортивної школи,чи невідомо звідки приїхавші хлопці,які пограють один сезон,зароблять гроші і поїдуть назад,які і близько не мають ніякого відношеня до ОДЮСШ! Якщо вас послухати то в спортивній школі потрібно забрати час тренування у дівчат та дітей,і надати його баскетболістам,Ви напевно не розумієте що для того щоб хлопці тренувались по два рази на день потрібно в когось забрати цей час,а виходить шо забрати його в дітей! І зараз хлопці тернуються в спортивному комплексі,де хороші умови. Якщо порівняти з залами в Україні,то зал спортивного комплексу є прекрасним!
Небайдужі діячі фізи Показати IP 13 Серпня 2015 14:52
Ні для кого не секрет, що за підсумками 2013 - 2014 років волейбол приніс області значно більше залікових очок чим баскетбол, а щодо високих рельтатів у 2012 році команди "Волиньбаскет", то в переважній більшості там грали зовсім не місцеві гравці... P.S. Шановна баскетбольна спільнота області та їх вболівальники, якщо ви дійсно дбаєте про розвиток нашого баскетболу, то висвітлення приватного життя Богуслава Галицького не зарадить вирішенню даної проблеми. Слід давати більш конструктивні пропозиції...
Анонім. Показати IP 13 Серпня 2015 20:30
Шановні! Давайте згадаємо ще всі спортивні досягнення за часів царя-гороха.А якщо ви згадуєте досягнення школи волейболу, то шановні тренери волейболісти, що пишуть тут, але ж не вистачає , певне мужності зізнатися,-згадайте тоді досягнення школи баскетболу жіночого,Що пам"ять відшибло?І хлопці теж не пасли задніх.Живіть сьогодні.І дайте відповідь:" А піздно ввечері чи часом не здорові дядьки, час від часу бігають по площадці ОДЮСШ?Чи можливо маленькі дівчата волеболістки в "чоловічій постаті?"Чи може це голюцінації?".А яким боком вони там іноді бувають, в дитячій ОДЮСШ? І яке відношення вони мають до ОДЮСШ.Не відхиляйтесь від теми досягненнями школи волейболу.Бо далеко не сам Галицький виводив команди до титула чемпіонів. Дайте пацанам,дівчатам теж грати в баскетбол, а чи будуть вони потім у Волиньбаскеті, чи ні покаже час.Ми говоримо за теперішній час, і за дітей до 18-ти років.Якщо Ви так не хочете не пускайте старших це Ваша справа, але дітей-"позвольте".Може я теж не хочу щоб хтось і десь не ходив, то що перекрити дорогу?Держава мені не дозволить, бо це її власність.То ж ОДЮСШ-це теж КОМУНАЛЬНА власність.З повагою до Вас всіх.
✌ до Анонім. Показати IP 19 Серпня 2015 22:11
В ОДЮСШ ще займаються легкою атлетикою і це вони бігають на стадіоні ОДЮСШ хіба не можна мозок включити?..
Норм Показати IP 13 Серпня 2015 22:28
хороший, нормальний адекватний коментар. КРАПКА
петро Показати IP 22 Серпня 2015 08:37
для чого займатись дурницями і писати весь цей брєд? сидить якійсь Максимко і якась собі Людка і пише цю всю нісенітницю! ви зрозумійте що буде 100людей і 101думка! я непроти баскетболу в ДЮСШ але нехай вони набирають діток зішколи і тренують з класу 5! а не приводити тут мужланів куплених від якіх постійно смердить!!! які грають у так званій "ВИЩІЙ ЛІЗІ" де програють все що можна! вийдіть і супер лігу і займіть там 5 місце тоді і поговоримо про зал! в мене все..дякую!
Спортсменка Показати IP 22 Серпня 2015 19:18
"Дорогі знавці" ароматів і інших інтимних подробиць баскетболу! Як Вам не соромно писати таку нісенітнецю (а саме більше розчаровує те, що деякі "писаки" впізнаються по репліках), де Ваша повага ???...... ТРЕНЕРИ ТА ГРАВЦІ КОМАНДИ "ВОЛИНЬБАСКЕТ" Є, БУЛИ І БУДУТЬ САМИМИ РОЗУМНИМИ, ЧЕСНИМИ, КУЛЬТУРНИМИ ТА ПОРЯДНИМИ ЛЮДЬМИ ....... А якщо "дорогі знавці" у Вас виникли інші думки, то це свідчить про Вашу заздрість, непрофесійність та далекість від спорту!........ ПЕРЕЧИТАЙТЕ ЩЕ РАЗ СТАТТЮ У ЯКІЙ МОВА ІДЕ ПРО ПРОХАННЯ ПІДТРИМАТИ КОМАНДУ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus