USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньфарм» просить в облради місце для аптек

30 Травня 2018 18:34
Дві аптеки хоче облаштувати ТзОВ «Волиньфарм» у медзакладах Луцька. А натомість пропонують дати кошти на ремонти в обласній лікарні та тубдиспансері.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Від ТзОВ «Волиньфарм» найшло клопотання на ім'я виконувача обов'язків головного лікаря Волинської обласної клінічної лікарні Івана Сидора та головного лікаря ЛПЗ «Волинський обласний онкологічний диспансер» Юрія Малімона.

Заступник керуючого справами, начальник відділу з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук каже, що це питання піднімається вже не вперше.

«Ми запросили керівників медзакладів, оскільки клопотання напряму стосується залучення інвестиційних коштів на добудову та ремонтних робіт в комунальних закладах. Втім, керівники негативно відгукнулися на цю ідею, єдине, що готові піти на компроміс за умови мільйонних інвестицій у лікарні», - наголосила Мирослава Василівна.


З цього приводу Іван Сидор зазначив, що не зацікавлений у пропозиції.

«Колектив лікарі не зацікавлений у добудові, вона не потрібна до лікарні. Втім, якщо вони дійсно виділять нам кошти для лікарні на інвестиційні заходи, то ми готові піти на зустріч. Так, нам потрібно для ремонтних робіт 2 мільйони гривень», - наголосив Іван Сидор.


Юрій Малімон додав, що у ТзОВ «Волиньфарм» обіцяли, що добудують їм третій поверх і дадуть операційний блок, але він ще не буде придатним для використання.

«Нам казали, що добудують третій поверх і дадуть операційний блок, але передадуть лише коробку. Тому необхідно буде ще десь знайти близько 2 мільйонів гривень на завершення робіт, а цих коштів ми, на жаль, не маємо», - повідомив Юрій Малімон.

Заслухавши виступаючих, члени комісії не висловили підтримку «Волиньфарму», інформацію взяли до відома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
виддай Показати IP 30 Травня 2018 18:45
луцьк весь.реконструирують.всіх решту виперти..то бізнєсмени
Cтепан Показати IP 30 Травня 2018 18:46
У європейських країнах аптеки розміщуються у міських зонах з розрахунку одна аптека на 10000 населення. У Луьку аптек майже стільки, скільки й кафе та ресторанів.
споживавач Показати IP 30 Травня 2018 18:53
я ти з тих своїх аптек вийми
Лучанин Показати IP 30 Травня 2018 19:30
То вже всякі межі переходить ! Лікарні - комунальні. Відповідно, земельні ділянки під ними - комунальна власність. Як можна на комунальній землі будувати приватні аптеки ? Нехай місто визначить земельні ділянки під аптеки і оголосить конкурс на переможця. Той, хто виграє заплатить гроші в міську казну і будує собі. Тільки ж Волиньфарм добре порахував, що то дорого буде. Дешевше буде за рахунок корупційної змови ,або і просто роздавши хабарі, чи слізно просячи заполучити надурняк земельку.
І Сидор Показати IP 30 Травня 2018 20:24
такой маладой, і юний "Волфарм" фпєріді...
медики Показати IP 31 Травня 2018 09:52
ХТО КОНТРОЛЮЄ ЦІНИ В АПТЕКАХ? ВОНИ ДАВНО ПЕРИВИЩУЮТЬ ЦІНИ В ЄВРОПІ ХТО ЇХ "КРИШУЄ" ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus