USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньгаз» зловживає монопольним становищем?

5 Грудня 2008 17:29
Волинське обласне  відділення АМКУпорушило справу за ознаками зловживання ВАТ «Волиньгаз» монопольним становищем. Про це 5 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як з’ясувало відділення, за інформацією офіційного сайту Антимонопольного комітету України, підприємство включило завищені нормогодини до вартості послуг із підготовки та видачі техумов на газифікацію індивідуальних житлових будинків. А також – плату за ті роботи, які фактично не надавалися або за які споживачі вже розрахувалися.
Окрім цього, договори на підготовку та видачу техумов не містять відповідальності підприємства за неналежне виконання обов’язків тощо.
Наразі Волинське обласне  відділення АМКУ проводить розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus