USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волині бракує грошей на льодові палаци та варту порядку

17 Червня 2010 17:29
Питання перерозподілу коштів обласного бюджету у разі його перевиконання волинські депутати розглянуть за результатами роботи дев’яти місяців.

Про це стало відомо на засіданні обласної бюджетної комісії 17 червня. Депутати заслухали звіт начальника обласного фінансового управління Ігоря Никитюка.

Зі слів чиновника, за підсумками I кварталу обласний бюджет перевиконаний на 1,8 мільйона гривень. Утім, для того, щоб здійснити перерозподіл коштів, потрібно розглянути це питання за результатами роботи дев’яти місяців.

Зокрема, відкладено питання про фінансування програми «Хокей Волині», якою передбачено будівництво двох льодових палаців у Луцьку та Ковелі.

Немає грошей на ремонтні роботи приміщень районних, міських, міськрайонних управлінь юстиції та завершення ремонту в обласній стоматологічній поліклініці.

Також без фінансування залишилася недобудована школа у селі Грем’яче на Ківерцівщині. Немає коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації на капремонт обласної психіатричної лікарні в Луцьку.

За результатами дев’яти місяців повернуться до питань фінансування проекту «Варти порядку» та громадських помічників дільничних інспекторів на селах. А також розглянуть питання виділення коштів для ліквідації наслідків підтоплень на території Ратнівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus