USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинян кличуть на толоку на озері Світязь

17 Квітня 2017 22:37
На озері Світязь влаштовують толоку, аби підготувати туристичну перлину Волині до нового сезону.

"Шановні друзі, ГО "Квітка Полісся" запрошує усіх не байдужих прийняти участь у толоці на озері Світязь, яка відбудеться 28 квітня (п'ятниця)", - повідомив на сторінці в Facebook Олександр Статкевич.

"Вже зовсім скоро розпочнеться відпочинковий сезон. На озеро Світязь приїдуть тисячі туристів з України та інших держав.

На нашу думку, Світязь потрібно підготувати до цього, прибрати пляжі та прилеглі до них території від сміття, очистити кущі, відремонтувати елементи пляжної інфраструктури, аби місцевим і туристам було комфортно відпочивати і залишилось бажання відвідати шацький край знову.

Толока відбудеться за сприяння ГО "Квітка Полісся", Світязької сільської ради та Шацького національного природного парку. За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном до Олександра Статкевича 096-513-43-85", - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
SVV Показати IP 18 Квітня 2017 10:30
А не пішли би ви на ***. Там вистачає своїх "бізнесmeniv". Нехай після себе і прибирають.
ааа Показати IP 18 Квітня 2017 11:38
як дерти шалені гроші влітку, так там всі за, а як поставити хоча б смітника біля себе - то ні. нехай самі прибирають, скоро той Світязь зникне з таким ставленням до нього місцевих
Валєра Показати IP 18 Квітня 2017 13:16
Нехай за кошти з екологічного збору і приберуть Світязь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus