USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинян навчали бізнес-плануванню у сільському господарстві

9 Грудня 2017 22:04
На Волині продовжують реалізовувати проект «Підтримка україно-польських ініціатив щодо розвитку садівництва та ягідництва у Волинській області».

У серпні 2017 року було відібрано 68 учасників, серед яких фермери-початківці, учасники АТО, які отримали земельні ділянки та вимушено переміщені особи, які проживають у Волинській області, повідомляють організатори.

5-6 грудня для учасників проекту було організовано тренінги: «Бізнес-планування та маркетинг у сільському господарстві». Досвідчений тренер та громадській діяч Михайло Войтович, програмний директор ГО «Інститут Політико-Інформаційних Досліджень» розкрив поняття бізнес-планування, ринку та конкуренції, маркетингової стратегії, управління ризиками.

Присутніх було розділено на групи, які напрацьовували власні інвестиційні профілі. Значну увагу було приділено інвестиційній привабливості малих фермерських господарств, які займаються садівництвом та ягідництвом, перспективам волинського ринку та можливій співпраці з польськими партнерами.

В рамках проекту розроблюють сайт, де буде представлено напрацювання учасників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus