USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинян попереджають про черги на кордоні з Польщею. Де саме і як оминути

22 Грудня 2022 17:47
Волинян, які подорожують на передноворічні «закупи» до Польщі, закликають ретельно планувати свій маршрут, обираючи найменш завантажені пункти пропуску.

Про це 22 грудня повідомляє Волинська митниця.

Помічною для планування поїздки стане карта, яку Держмитслужба оновлює щодня.

«Для прикладу, нині надмірне для його інфраструктурної спроможності навантаження несе МАПП «Устилуг-Зосін». Скупчення легкових та вантажних транспортних засобів на під’їзних дорогах перед ним розтягнулись на десятки кілометрів або кілька діб очікування перетину кордону. В той же час, на виїзд з України в МАПП «Угринів-Долгобичув», що розташований південніше за 50 км і теж призначений для автотранспорту масою до 7,5 тонн, черга менша у 9 разів.

Оминайте затори, щоб відзначати Різдво західного обряду у затишному колі близьких людей, а не в дорозі», – радять митники.

Нагадаємо, на «Ягодині» відновлюють електронну чергу після перебоїв зі світлом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людина Показати IP 22 Грудня 2022 18:33
Перестаньте знущатися з Людей! Кажіть відверто: на закупи подорожують жінки і діти, а не волиняни! Добра половина волинян стали друзями по нещастю мешканців однієї, добре знаної, країни...з чотирьох букв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus