USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як у Луцьку святкуватимуть Дні Європи. АФІША

8 Травня 2014 12:12
17 травня Луцька міська рада спільно з загальноосвітніми та вищими навчальними закладами, громадськими організаціями організовує святкування Дня Європи. Про це повідомили і управлінні міжнародного співробітництва та проектної діяльності міської ради.

У суботу на Театральному майдані заплановано провести ряд інформаційних, тематичних, культурно-мистецьких заходів задля підвищення рівня поінформованості громадськості щодо європейської інтеграції.

Серед відвідувачів будуть розповсюджуватися інформаційні матеріали, надані Представництвом Європейського Союзу в Україні.

Відзначення Дня Європи в Україні − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.

Відзначення Дня Європи в Луцьку надасть нам змогу ще раз наочно переконатися у тому, що українське та європейське суспільство тісно пов’язані між собою не лише географічно, а й у історичному та духовному сенсі.

На День Європи ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію та, що найголовніше, наше спільне майбутнє.

В організації заходів дякуємо за підтримку Генеральному Консульству Республіки Польща у Луцьку, а також Представництву Європейського Союзу в Україні, Посольству Литовської Республіки в Україні, Посольству Королівства Нідерландів в Україні, Посольству Королівства Швеція в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Богдана Стельмах Показати IP 7 Травня 2014 19:05
Взагалі-то це було запрошення для журналістів, а не всіх волинян. Просимо зняти інформацію
Анонім до Богдана Стельмах Показати IP 8 Травня 2014 20:20
Так пані Богдано адже для Вас важливо щоб прийшли не люди а журналісти бож звітуєтесь Ви за витрачені гроші і по публікаціях в ЗМІ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus