USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинян застерегли, що вибори до місцевих рад хочуть зірвати

27 Травня 2015 09:32
Місцеві вибори, які мають відбутися восени, остаточно перезавантажать владу в Україні. Втім, вважають політики, ті, хто втрачає рейтинги, готуються, аби зірвати вибори.

Про це йшлося під час круглого столу за участю народного депутата від «Блоку Петра Порошенка», представника профспілок у Верховній Раді України та першого заступника Голови комітету ВРУ з питань соцполітики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергія Капліна вчора, 26-го травня, в Луцьку.

«Я знаю про наміри «Народного фронту» зірвати вибори. Для цього навіть у Міністерстві юстиції є така робоча група, яка розробляє для цього план. Вони розуміють, що прийшовши на вибори з результатом 2-3%, це стане їхнім банкрутство, що призведе до розвалу фракції «Народний фронт». Як наслідок, відбудеться відставка Прем’єр-міністра України. Зауважу, що сьогодні в державі керує мафія Яценюка, якій підконтрольні основні фінансові потоки, контрабанда, а його спонсор - Ахметов», - розповідає Каплін.

Він додає, що це - його власні думки, а не позиція партії.

Зі слів нардепа, вибори вкрай необхідні для держави, адже завдяки ним, вважає політик, вдасться позбутися багатьох корупціонерів.

«Нам необхідно провести перезавантаження. Для прикладу, у нас, в Полтаві, є 4 кандидати на роль міського голови. А от чинний ховає в кабінеті фотографію Путіна та Януковича. Його звинувачують в корупції. Навіть суддя, яка вела справу,написала заяву в прокуратуру, що міський голова пропонував їй хабар. Втім, він досі на посаді. Я вам скажу так, що, вивчаючи електорат, побачив: люди прагнуть змін. Навіть у Донецькій області і там отримають результати нові проекти, а цього перезавантаження багато хто боїться», - наголошує нардеп.

До цих виборів, розповідає Каплін, залучено й облдержадміністрації, які виконують роль передвиборчих штабів тих персон, хто при владі: Президента, Прем’єр-міністра та ключових фракції у Парламенті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 27 Травня 2015 10:03
Громадянам України потрібно зробити вірний вибір, у Народного фронту тільки назва народний, а працює він на олігархів. 15% пенсії відібрали, комуналку підняли, ціни таки, що нічого не можна купити ........................
Анонім Показати IP 27 Травня 2015 10:03
Громадянам України потрібно зробити вірний вибір, у Народного фронту тільки назва народний, а працює він на олігархів. 15% пенсії відібрали, комуналку підняли, ціни таки, що нічого не можна купити ........................
виборець Показати IP 27 Травня 2015 10:04
Партійні вожді-монополісти,разом із своїми партіями на..й нікому вже не потрібні.Брехня закінчилась.Всі брехуни одним ликом шиті,чи то Яценюк,чи Порошенко,чи Тягнибок з Кличком,ну,а за косату брехуху взагалі мови немає.Нам всім простим громадянам через різного роду ЗМІ потрібно вимагати проведення виборів тільки за МАЖОРИТАРНОЮ! системою з правом самовисування.Люди повинні проголосувати за ОСОБИСТОСТІ!,яких знають і можуть розраховувати на їх плідну роботу в радах.А партійні брехуни за 24роки народ зробили злидарем,а самі стали міліонерами,бандити -олігархами.Весь капітал держави розграбовано і вивезений за кордон.Якщо буде прийнятий закон про брехливі відкриті списки,вибори- бойкотувати.Це буде один із видів боротьби за свої демократичні права. ДЕМОС-НАРОД!!! КРАТОС-ВЛАДА!!!
Аня Показати IP 27 Травня 2015 10:28
О Боже, які вибори? Хто до них балотується, одні бандити і злодії ці,що нас обікрали і мають мільярди.А ми туди навіть носа не поткнемо, бо не маємо грошей, бо не вкрали.Доки не будуть туди йти без грошей, то можливо попадуть такі,як ми і щось можливо змінимо. А так нічого доброго нас не жде.Раніше їх всі потрібно люструвати,забрати все,що накрали туту і за кордононм, а тоді в депутати.а ТАМ НЕ ДАВАТИ НІЯКИХ ПІЛЬГ, ВІДМІНИТИ НЕДОТОРКАНІСТЬ,ЯКУ ВОНИ НЕ РОБЛЯТЬ І НЕ ВІДМІНЯТЬ-ЦЕ ТОЧНО.ЙДЕМОВ ПЕКЛО В ЯКОМУ МИ ВЖЕ Є ПО САМІ ВУХА.ГАНЬБА
Анонім Показати IP 27 Травня 2015 10:38
А нашо iм вибори;вони собi владу не вiд людей отримали а вибороли на майданах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus