USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянам пояснили нові правила отримання водійського посвідчення

26 Листопада 2017 16:03
Два роки з тимчасовим посвідченням і обмеження швидкості до 70 км/год - волинянам пояснили правила отримання водійського посвідчення автомобілістами-новачками.

Нагадаємо, Кабмін зробив жорсткішим порядок видачі водійських прав автомобілістам-новачкам. Так, Відповідно до постанови №885 від 10 листопада, посвідчення водія вперше видається на 2 роки з правом обміну на постійне посвідчення водія у разі, якщо не було 3 і більше правопорушень.

Якщо такі порушення мали місце — громадянин обмінює на постійне посвідчення водія, після складання практичного та теоретичного іспиту у сервісному центрі МВС, - пояснюють у Сервісному центрі МВС у Волинській області.

Повернення посвідчення водія особам, які отримали його вперше та були позбавлені права на керування транспортними засобами, не відбувається.

Поновлення права керування здійснюється після чергової підготовки у відповідному навчальному закладі та після складання теоретичного й практичного іспитів у СЦ МВС. Таке посвідчення знову видається на 2 роки.

Обмеженим правом керування ТЗ для водіїв-початківців є заборона перевищувати швидкість 70 км/год.

Як тільки відповідна постанова буде офіційно опублікована і набере чинності, працівники сервісного центру обіцяють одразу ж поінформувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus