USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянам пояснили причини відключення світла

2 Грудня 2014 15:15
Аби не залишити без світла пів-Волині, в облдержадміністрації закликають волинян максимально обмежити споживання електроенергії.

Про це повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Кудрявцев сьогодні, 2 грудня.

З його слів, нині загострюється питання забезпечення електроенергією. Проблема полягає у тому, що на ремонт на декілька днів зупинився один з енергоблоків Запорізької АЕС. Внаслідок цього потужність, яку дають в мережу, значно знизилася. У зв’язку з цим вже почалося відключення установ та житлових будинків від електроенергії.

Сергій Кудрявцев звернувся до волинян із закликом якомога більше обмежити використання обігрівальних приладів. Так, якщо температура в помешканні становить до 20 градусів, він рекомендує надягати тепліший одяг, а не нагрівати приміщення електрообігрівачами до 24-26 градусів. Це, мовляв, дуже важливо, адже вже надійшло попередження про можливе відключення електроенергії на половині території області.

Перший заступник голови ОДА наголосив, що в області є заклади охорони здоров’я, де роблять операції, і в разі вимкнення електроенергії тимчасових джерел енергії не вистачить на значний час.

Окрім цього, в котельнях електромотори качають воду, і у випадку відсутності електрики зупиниться рух теплоносія.

Посадовець зауважив, що не використовує обігрівальних приладів у своєму кабінеті та намагається економити електроенергію, до чого і закликає волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 15:51
Про відключення електроенергії повідомив на брифінгу в.о. міністра енергетики Продан. У зв'язку з ремонтом на Запорізькій АЕС та через нестачу палива на ТЕС. Хоча, місяць тому, Яценюк обіцяв за відключення електрики ,карати кримінальною відповідальністю. Чому за несплату не відключать постачання електроенергії в Крим, Лугандон та Донбабве? Нехай їм Путін батарейки гумконвоєм відправляє. Ахметку теж варто за одне місце взяти. А ті, хто добросовісно платять, і без порад Кудрявцевих економлять.
Андрій до Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 16:24
Крим відключено
Анонім до Андрій Показати IP 2 Грудня 2014 16:38
Давай ссилку. Перевірю інформацію.На скільки мені відомо, Продан іще думає про відключення. Свіжа інформація з Цензор.
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 17:11
коментар було видалено
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Грудня 2014 17:19
Я не маю доступу до таких речей. А ти,вил**ку, що тут знов забув? У своєму домбабве всі проблеми вирішив? За твій тролінг на різних сайтах медальку отримаєш. Їдь уже у кремль. Там тобі путін бабла в труси накидає.
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 17:35
коментар було видалено
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Грудня 2014 17:42
З га*ном не спілкуюсь, але зроблю виключення.Путін за своєю ініціативою підписав законопроект про повернення Воронежа і Таганрога Україні. Росіяни уже пакують речі.
123 Показати IP 2 Грудня 2014 15:52
Просто Сергій моржує в парку, до чого і закливає усіх :-))))
опа Показати IP 2 Грудня 2014 15:52
Нехай Крим спочатку відключають.
екскурсовод до опа Показати IP 2 Грудня 2014 16:35
Нехай білорусії і польщі перестануть продавати, тоді і відключати не потрібно.
Анонім до екскурсовод Показати IP 2 Грудня 2014 16:42
На них держава гроші заробляє. А Крим і всякі .НР не платять. Згідно закону є підстави для відключення.
екскурсовод до Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 16:51
Сиди при свічці - хай держава гроші заробляє!
Анонім до екскурсовод Показати IP 2 Грудня 2014 17:03
Не заперечуй очевидні речі. Грошових потоків за спожиті енергоносії від вищезазначених регіонів немає. Тому є всі підстави припинити енергопостачання. Ти напевно, з тих людей,що любиш, щоб твоє слово було останнім. ОК. Не маю бажання вести дискусію. Мені будь-який варіант підходить. Бо особисто я не маю бажання сидіти при свічці.
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 17:14
коментар було видалено
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Грудня 2014 17:38
Приїду до тебе переселенцем. Буду грітись на халяву. Будеш "меня кармить ".Вимагаю житло, соцвиплати і інші блага цивілізації. Поїду, побачу твій рай. Давай аресу.
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 17:41
Пожалуйста, Кремлевская 11а. Приезжай. Но ведь же не приедешь, ибо струсишь, хотя бы потому что побоишься обстрела своих "побртимів".
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Грудня 2014 17:45
Імя, сестра, имя.
Соціолог до Дончанин Показати IP 2 Грудня 2014 22:48
чтобы мыслить иначе, надо именно мыслить, а с тупой, агрессивной массой быдла, ненавидящих свою страну, своих сограждан. Даже тех, кто им помогает и дает приют. Можно ли перевоспитать "вату" - субстанцию, не способную думать, живущую примитивными инстинктами "сука, че б пожрать и на что выпить?" И примитивная же ненавистью к "е...нным укропам"?
до кудрявцева Показати IP 2 Грудня 2014 19:47
ви, блін, оприлюдніть графік цих відключень. щоб пекарі не закладали тісто у печі перед вимиканням, щоб аграрії дойки могли планувати і так далі.
іван ковельський Показати IP 2 Грудня 2014 20:00
юлю-до влади.вона наведе порядок.у свій час навела.
Григорій Іванович до іван ковельський Показати IP 2 Грудня 2014 21:54
.......А санітари в палаті згідні з Вашою думкою? А то все кажуть 136 місце в світі за рівнем життя. Юля правда суддям і прокурорам забезбечила перше...
Сергій Показати IP 2 Грудня 2014 20:36
Шановні краяни, через аварійне відключення енергоблоку потужністю 1 000 мегаВат на Запорізькій АЕС в Україні виник дефіцит потужностей в енергосистемі, який не покривається діючими генерувальними установками. Ситуація також ускладнюється відсутністю запасів вугілля на ТЕС та обмеженим гідроресурсом для роботи гідроелектростанцій. Для збереження цілісності єдиної енергосистеми, на території всієї України загалом та Волині зокрема запроваджено графіки аварійних вимкнень електроенергії, а також графіки обмеження потужності та електроенергії для промислових споживачів. Введення зазначених вище графіків передбачено інструкцією про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електроспоживання, затвердженою наказом Міністерства палива та енергетики України 23 листопада 2006 року № 456, зареєстрованою у Міністерстві юстиції України 19 лютого 2007 року за № 151/13418. Графіки вводяться в дію упродовж 3 – 15 хв після розпорядження головного диспетчера ДП НЕК «Укренерго». Відповідно, відключення відбувається без попередження споживачів та попереднього узгодження з місцевими органами влади. Просимо з розумінням поставитися до ситуації та закликаємо громадян і суб’єктів господарювання зменшити обсяги споживання електроенергії, зокрема в період із 8.00 до 20.00, задля уникнення можливих відключень та стабілізації ситуації в енергосистемі.
Арбузюк Прикоритівсь до Сергій Показати IP 2 Грудня 2014 21:37
"Просимо з розумінням поставитися до ситуації та закликаємо громадян і суб’єктів господарювання зменшити обсяги споживання електроенергії"..а також не їсти хліба, обмежити пересування містом, ну і воду виключно з калюж. Дякуємо за розуміння і співпрацю. P.S. Ну і на фронт не забудьте щось передати..бо не має чим заправити "Феррарі" і останній зелений лимон в Каннах витратив...
Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 23:00
Якщо споживач вправно платить за світло то чому він має страждати через відключення?? Доречі є ж Кузнецовська АЕС то її і на Рівненську область і на Волинську з головою вистачить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus