USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка, яка вбила свого новонародженого сина, отримала 1 рік умовно

19 Лютого 2019 16:34
На Волині жінка, яка народила здорову дитину в себе вдома, поклала її в відро, де немовля і задихнулося. За цей злочин жінка отримала 1 рік умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Любешівського районного суду Волинської області від 13 лютого.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 13 липня 2018 року обвинувачена, будучи вагітною, перебувала у спальній кімнаті свого будинку. Так, жінка самостійно без кваліфікованої медичної допомоги народила живу, доношену та життєздатну дитину чоловічої статі вагою 4210 грамів та зростом 54 сантиметри із відсутніми ознаками недоношеності та без вад розвитку.

Одразу після пологів на ґрунті емоційної напруги, викликаної пологами, психічними та фізіологічними процесами, що їх супроводжували, перерізала пуповину дитини. Після цього обвинувачена, помістивши ганчір'я із тканини на дно відра, поклала у нього новонароджену дитину головою донизу, зробивши неможливим надання дитині вільного дихання через закриття отворів носа та рота ганчір'ям.

В подальшому жінка помістила відро із тілом немовляти до пакета та, щоб приховати дитину, поклала на її сідниці дві тканинні футболки та залишила у кімнаті, де відбувались пологи. У такий спосіб обвинувачена вчинила умисне вбивство своєї новонародженої дитини відразу після пологів.

У підготовчому судовому засіданні стороною захисту заявлено клопотання про затвердження угоди про примирення.

Отож, суд визнав жінку винною та призначив покарання у виді 3 років позбавлення волі, однак на підставі ст. 75 КК України звільнив від цього покарання, якщо протягом року вона не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Просто Показати IP 19 Лютого 2019 16:40
Пільгу на прозд їй і землю під Луцьком, а ще можна соц допомогу виділити чи пенсію якусь!!!!
ігор луцький Показати IP 19 Лютого 2019 17:24
За навмисне вбивство беззахисної дитини-1 рік умовно!!!Це вершина маразма.Як бачимо рехформи працюють.
123 до ігор луцький Показати IP 19 Лютого 2019 21:30
Ні, це "равноправіє" у всій красі. Як думаєте, який би був вирок коли б це вчинив чоловік?
А до 123 Показати IP 20 Лютого 2019 12:29
він і вчинив і дуже шкода, що як завжди в Україні, де законодавство і суспільна думка вперто плекає з чоловіків безвідповідальних аморфних придурків- негідників,залишився безкарним.Йому повилазило і він не бачив, що його баба вагітна? Де він був, чому не запобіг цьому, якщо вона дурна?
123 до А Показати IP 20 Лютого 2019 12:49
Всім чоловікам рекомендую уважно прочитати допис зверху. Перед нами, панове, просто ідеальна ілюстрація давно відомого факту про багатьох жінок - "у баби винні всі, крім неї самої") Жінка свідомо вбиває дитину - "це чоловік гад недогледів". Чергова "жертва інстаграму" спускає все до останньої копійки і пара живе в борг - "це нікчемний хлопець не може забезпечити прінцессі достойного життя". Лярва знаходить собі коханця - "це бездушний мужлан не приділяв їй уваги, вона не відчувала себе жінкою". Все банально і передбачувано))
Ага до 123 Показати IP 20 Лютого 2019 14:12
а оцей допис зверху наглядна ілюстрація до портрету українського мужика, влучно змальованого в дописі вище: "нє вінаватий я-ааа, ана сама прішла-ааа!!""Равноправіє" - "фу", але взяти відповідальність, як мужчині( ну типу головному), за свої вчинки, за своє життя і життя своєї жінки і дітей наявних чи потенційних - це ні-ні, як і зовсім не проти того, щоб жінки самі заробляли собі на життя, ну і бажано ще й на дітей, і домашню роботу при цьому виконували, як зазвичай. "Зашибісь" менталітет і позиція. То краще порекомендуй цяцям- мужикам, таким у всьому білому, мінімум не пристроювати своє "хазяйство" де попало, чи хоч принаймні презервативами користуватись.
Просто до Ага Показати IP 20 Лютого 2019 17:39
Поки жінка не захоче - то мужик кулак др***. Так, що ось ці коментарі просто безглузді. Не чоловік народжує!
Просто до 123 Показати IP 20 Лютого 2019 17:30
Це найідеальніший коментар, який я читав за своє життя!
лучанин Показати IP 19 Лютого 2019 18:28
це ж не кошеня, за знущання над яким в Луцьку засудили хлопака з обмежиними можливостями на три роки.
Лучанин Показати IP 19 Лютого 2019 22:43
Ницість волинських суддей вражає. Але ще прийде час і вони отримають по заслузі.
Надія Показати IP 20 Лютого 2019 18:44
Це просто маразм. Що це за суд куди ви люди дивитись. Побійтесь Бога.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus