USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянка незаконно збувала цигарки через соцмережу

16 Січня 2017 09:41
Оперативні працівники податкової міліціїВолині припинили незаконний збут тютюнових виробів через мережу Інтернет.

В рамках операції «Акциз-2017»працівники оперативних підрозділів ДФСвиявили та ліквідували канал постачання і реалізації підакцизних товарів сумнівного походження через мережу Інтернет.

Про це повідомили у прес-службі оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області.

У цьому випадку встановлено, що жителькою м. Нововолинськ за місцем проживанням організовано з використанням Інтернет оголошень, розміщених у соціальній мережі "Вконтакті», незаконний збут тютюнових виробів маркованих марками акцизного податку з явними ознаками підробки.

Так, оперативними співробітниками ДФС з незаконного обігу вилучено 1000 пачок тютюнових виробів орієнтовною вартістю 25 тис. гривень.

За данним фактом складено протокол про адміністративнеправопорушення за ст. 164-5 КУпАП «Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка». Відповідальність за вказані правопорушення передбачає накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією таких алкогольних напоїв.

Попередньо встановлено, що вказані тютюнові вироби призначалися для подальшого незаконного переміщення до країн Євросоюзу, де реалізовувалися за значно вищими цінами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 17 Січня 2017 15:53
То певне Смоляр особисто затримував?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus