USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Волинянка, яка виховує сімох дітей, отримала звання «Мати-героїня»

16 Січня 2023 21:03
Жителька села Доросині Антоніна Федчук отримала почесне звання «Мати-героїня». Жінка виховує сімох дітей – двох доньок та п’ятьох синів.

Про це повідомляє Наш Край Медіа.

Нагороду вручили в присутності чоловіка Олександра та їхніх дітей: вісімнадцятирічної Тамари, шістнадцятирічної Евеліни, чотирнадцятирічного Владислава, дванадцятирічного Артема, дев’ятирічного Тимура, семирічного Антона та чотирирічного Олексія.

Дочки Федчуків уже навчаються далеко від домівки. Тамара – студентка факультету біомедичної інженерії Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського, Евеліна – студентка Волинського фахового коледжу. Владислав, Артем, Тимур та Антон – ліцеїсти.

«Вітаю вас з цією високою нагородою. Бажаю вам і вашій великій родині добробуту та благополуччя. Дітям бути справжніми, успішними українцями, патріотами та господарями своєї долі», – зазначив Доросинівський сільський голова Микола Касянчук, вручаючи нагрудний знак та посвідчення до почесного звання.

Читати ще: На Волині дві жінки отримали звання матері-героїні

З відзнакою сім’ю Федчуків вітали працівники комунальних закладів культури Доросинівської громади, які підготували невелику концертну програму.

Нагадаємо, почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus