USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка розповіла про карантинні обмеження в Японії

8 Лютого 2021 07:20
Тетяна Сміховська з Лемешева, що на Горохівщині, вже п’ятий рік викладає японську мову для іноземців та англійську для японців в університеті Токіо у Японії. Живе вона в місті Нагоя.

«Коли я працювала у Києві в лінгвістичному університеті, познайомилася з японцями, які приїхали в Україну презентувати свій виш, – ділиться своєю історією дівчина. – Їм сподобалися мої знання й вони запросили мене на роботу. І 2016 року я успішно тут працюю».

У країні сонця, що сходить, якраз відзначають Сецубун – свято приходу весни. В ефірі програми «Сніданок з 1+1» Тетяна розповіла, що цьогоріч на святкування суттєво вплинули карантинні заходи.

«Зазвичай під час цього свята на вулицях збирається дуже багато людей, усі їдять спеціальні солодощі у вигляді демона, – каже дівчина. – Але оскільки зараз на вулицях не так багато народу, бо в країні проголошено надзвичайний стан, можна сказати, що цьогоріч свято не вдалося».

З її слів, під час надзвичайного стану в Японії всі розважальні заклади після восьмої вечора зачиняються. Тож після роботи японці фактично не мають де відпочивати, йдуть додому. Як наслідок – рівень захворюваності у Японії суттєво знижується.

Щодо вакцинації, то Тетяна розповіла, що у найближчі два місяці збираються вакцинувати найбільш вразливі категорії: старших людей, лікарів. Після того щепитися зможе кожен охочий. Вона також додала, що японці віддають перевагу американській вакцині Pfizer.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus