USD 40.32 40.75
  • USD 40.32 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.10 10.30

Волинянка стала чемпіонкою України з дзюдо

31 Серпня 2021 22:57
Із 27 по 28 серпня у Львові відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків і дівчат до 16 років, в якому взяли участь 630 учасників з усіх регіонів України.

Протягом двох днів чемпіонату було розіграно 16 комплектів нагород у 7 жіночих вагових категоріях, і 9 чоловічих. Медалі вибороли представники 15 областей, серед них і спортсменка з Волині, повідомляє Управління у справах молоді та спорту ОДА.

Вінничук Карина стала чемпіонкою України у ваговій категорії до +63 кг. Учениця КЗ ДЮСШ№ 2 Луцької міської ради, тренер - Степанюк С. В.

Також гарні результати у боротьбі показала Мартинова Анастасія, посівши 5 місце у ваговій категорії +63 кг, учениця ДЮСШ№ 2 Луцької міської ради, тренер - Степанюк С. В., та Попик Віталій, здобувши 5 місце у ваговій категорії 66 кг, учень СК Континіум, тренер - Сікорський О. А. Сьому сходинку посіла Рибачук Марія у ваговій категорії 63+, учениця ВОДЮСШ «Колос», тренери - Марчук М. Ф. та Плотнікова Г. М.

Зауважимо, що команда Волинської області у складі чотирьох дзюдоїсток ДЮСШ № 2 Луцької міської ради Вінничук Карини, Мартинової Анастасії, Віннічук Юлії та Мельник Альбіни посіла 3 загальнокомандне місце.

Вітаємо спортсменів та тренерів і бажаємо підкорення нових спортивних вершин і особистих досягнень!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 1 Вересня 2021 08:39
Молодець!!! Вітаю чемпіонку, її тренера та батьків!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus