USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянка втратила свідомість під час гасіння сухої трави, яку сама ж і підпалила

12 Квітня 2021 11:03
10 квітня працівники Камінь-Каширського райвідділу ГУ ДСНС України у Волинській області провели рейд для запобігання спалювання сухої рослинності та пожежам в природних екосистемах. Під час рейдів інспекторський склад побував у селах Хотешів, Добре, Михнівка, Бузаки, Краснилівка, Підріччя, Раків Ліс, Олексіївка, на околицях м. Камінь-Каширський, інформують у пресслужбі ДСНС у Волинській області.

За результатами рейдів співробітники ДСНС склали протокол за ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення громадянку Інну К., яка в с. Підріччя спалювала суху рослинність. Також виявлено двох порушників, які спалювали сміття – інформацію про ці факти передали до екологічної інспекції для притягнення їх до відповідальності за ст. 82 КУпАП. Під час проведення рейдів про правила пожежної безпеки проінструктували понад 50 осіб.

Під час рейду у селі Краснилівка Бузаківського старостинського округу Камінь-Каширської міської ради гр. Тетяна Х. випалювала залишки сухої рослинності на приватній території. Рятувальники зробили зауваження громадянці щодо цього факту та надали допомогу у гасінні пожежі. Коли залишки сухої рослинності було вже погашено, громадянка знепритомніла та впала на землю. Співробітники ДСНС надали їй першу домедичну допомогу і викликали карету швидкої допомоги, якою потерпілу доправили до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПЕРЕЖИВАЮ Показати IP 12 Квітня 2021 11:58
Опритомніла? чи ще лежить?
111 Показати IP 12 Квітня 2021 16:20
Треба було не рятувати!!! Св.лочі спалюють все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus