USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Волинянка здобула історичну перемогу на європейських змаганнях

9 Липня 2015 10:09
Волинська дзюдоїстка із Любомля Анна Кухарук здобула історичну перемогу на європейських змаганнях. Волинянка завоювала друге місце на чемпіонаті Європи з дзюдо серед кадетів до 18 років. Про це інформує Волинь.info.

Престижні змагання дзюдоїстів відбувалися з 3 по 5 липня у столиці Болгарії – місті Софія. Для того, аби поборотися за медалі на змагання приїхали 469 дзюдоїсти із 41 країни Старого Світу. Нашу країну на змаганнях представляли 10 юнаків та юнок, яким вдалося здобути золото, срібно та бронзу, посівши у підсумку 5 загальнокомандне місце.

Феєричним став виступ на чемпіонаті єдиної представниці з Волині – Анни Кухарук. Спортсменка із Любомля одну за одною перемагала своїх опоненток у ваговій категорії 63 кг. Зупинити нашу дзюдоїсту у фіналі змогла лише росіянка Анастасія Коляденкова. Перемагаючи по ходу сутички, Анна Кухарук не змогла втримати «золоту» перемогу . Незважаючи на це, волинянка зуміла завоювати срібло. Цей результат є одним з найкращих здобутків наших спортсменів за всю історію дзюдо на Волині.

Окрім цього, Анна допомогла завоювати українській команді п’яте місце, вигравши три сутички з п’яти. Завдяки срібній медалі змагань Анна Кухарук здобула путівку на Чемпіонат Світу середкадетів до 18 років, який відбудеться з 5 по 8 серпня в Сараєво, Боснія та Герцеговина. До нових перемог спортсменку готуватиме її тренер – Олександр Сікорський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 9 Липня 2015 10:27
За перемогу від мене з панею Наталкою Семенівною-красна подяка та низький доземнй уклін!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus