USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянка змагається за звання найкращого вчителя України

5 Вересня 2021 17:09
Ковельчанка Оксана Хомич увійшла в ТОП-10 найкращих вчителів України за версією Global Teacher Prize.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Оксана Хомич – вчителька початкових класів, учитель-методист, викладачка НПУ ім. М. П. Драгоманова, онлайн-учитель, розробниця програм для альтернативних шкіл, український влогер «Ukrainian Teacher», експертка та консультантка з питань освіти.

У 2018 році, після запуску НУШ, приїздила в Ковель та проводила майстерклас за сучасними освітніми технологіями на базі ЗОШ № 11 та гуманітарного центру ім. Надії Касянчук. Ділилася з освітянами Ковеля власним досвідом.

У розмові із міським головою освітянка розповіла, що цей рік для неї особливий не тільки через 30-річчя незалежності України, але й тому, що минуло 30 років з того часу, як вона переступила поріг ЗОШ № 3 ім. Лесі Українки м. Ковеля. (рік випуску школи - 2001), а також 20 років з дня закінчення школи.

Своєму професійному становленню завдячує своїй першій вчительці Заєць Ніні Антонівні.

«Саме завдяки любові до дітей, любові до своєї професії, вона змогла посіяти зернятко своєї любові в моєму серці, – каже Оксана. – У середній школі я з нетерпінням чекала Дня самоврядування, адже одразу бігла до своєї першої вчительки проводити уроки.

Я вдячна своєму класному керівнику Макарчук Мирославі Іванівні, учителям: Осицькій Марії Іванівні, Павлюк Ларисі Олександрівні, Чижук Валентині Василівні, Тишкун Тетяні Олександрівні, Хвищук Галині Максимівні за вміння зацікавити до навчання, пояснити важливість освітнього процесу.

Особлива подяка моєму науковому керівнику МАН – Барановській Людмилі Леонідівні (Ковельська міська гімназія) за те, що прищепила мені любов до науки, креативу, вмінню відстоювати власну думку та ставити перед собою амбітні плани. Завдяки Людмилі Леонідівні – я закінчила аспірантуру і розпочала викладацьку діяльність в Національному педагогічному університеті ім. М. П. Драгоманова.

Лимар Людмила Іванівна (Ковельська школа мистецтв) – надзвичайний педагог, яка навчила мене вірити у власні сили. Завдяки її таланту та любові до дітей, вона розвинула в мені вміння писати пісні. (До речі, я навіть написала гімн про музичну школу). Завдяки Людмилі Іванівні – я маю також другу освіту – музичну».

Підтримати та проголосувати за Оксану Хомич можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus