USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянці вручили міжнародну спортивну премію «Золотий Мангуст»

4 Грудня 2016 09:00
Грандіозне свято спорту, яке щорічно збирає довкола себе провідних спортсменів та спортивних діячів з усіх куточків світу – вручення премії «Золотий Мангуст 2016» відбулося в Одесі.

Міжнародна премія за заслуги і досягнення в спорті «Золотий мангуст» була започаткована в 2009 році громадською організацією «Мангуст», засновниками якої є: Президент Федерації греплінгу України Магомед Магдієв, віце-президент Федерації греплінгу України Лернік Мусаелян, а також президент Вінницької обласної Федерації панкратіону та директор ювелірного дому «Kimberli» - Ігор Ільчишен.

Зазначимо, що серед видатних українських боксерів та спортивних діячів лауреатами попередніх премій «Золотий мангуст» були: президент Федерації боксу України Володимир Продивус, дворазовий Олімпійський Чемпіон Василь Ломаченко, Чемпіон Олімпіади 2012 року Олександр Усик, призер Олімпійських ігор у Лондоні Олександр Гвоздик, екс-чемпіон світу за версією WBC Віктор Постол та призер Чемпіонату світу 2013 року Микола Буценко.

брали участь 12 країн, ця номінація проводиться увосьме, нагороджували олімпійськіх чемпіонів і призерів, і учасників олімпіади

Цього ж року номінантами на міжнародну премію «Золотий Мангуст 2016» стали не менш титуловані українські боксери: віце-чемпіонка Європи 2016 та учасниця Олімпійських ігор у Бразилії Тетяна Коб, а також чемпіон світу з боксу серед студентів 2016 року Валерій Харламов.

До слова, цьогоріч брали участь 12 країн, а номінація проводиться увосьме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
спорт Показати IP 4 Грудня 2016 16:40
поміняй взутя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus