USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни скаржаться на автобуси, які «їздять, як захочуть»

20 Травня 2016 08:16
На самовільне відхилення від визначеного маршруту руху автобусів скаржаться мешканці сіл Литовеж та Маяки.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської облради сьогодні, 19 травня.

У своєму депутатському запиті свободівець Анатолій Вітів зауважив, що автобус Луцьк – Нововолинськ має слідувати через село Литовеж, проте водій не заїжджає туди, а це створює труднощі для пасажирів. Зі слів Вітіва, він вже звертався з цього приводу у контролюючі органи, але це не змінило ситуацію.

На аналогічну проблему, зі слів Вітіва, скаржаться і мешканці села Маяки, що поблизу Луцька. Мовляв, автобуси там їздять по бажанню перевізника, а не по встановленому графіку.

ЧИТАТИ ЩЕ: РАДА ПЕРЕЙМЕНУВАЛА МАЯКИ І ЩЕ 2 НАСЕЛЕНИХ ПУНКТИ ВОЛИНІ

Депутати підтримали запит колеги.

Нагадаємо, під час минулого сесійного засідання депутат Олександр Бик розповів, що низка автобусних маршрутів міжнародного сполучення відхиляються від курсу та не заїжджають до визначених населених пунктів. Окремі з них підбирають пасажирів без білетів, чим створюють незручності для тих, хто придбав проїзний документ заздалегідь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 20 Травня 2016 09:04
Це по перше не автобуси а пересувні агіт-автобуси, диск джокеїв російської зеківської музики

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus