USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Горохові попрощалися з бійцем «Азову»

16 Грудня 2014 13:51
На Волині поховали бійця полку «Азов» Ігоря Сливку. Про це повідомляє Правий Сектор Волинь у Фейсбуці.

"Провести в останню путь Ігоря Сливку (Тихий), здавалося, що вийшло усе містечко Горохів. Від будинку, де жив Ігор, до церкви школярі утворили живий коридор, тримаючи у руках квіти. На кладовищі не було жодної людини, яка б не плакала... Побратими салютували Ігорю, для якого відкрилися небеса... Вічна та світла пам'ять тобі, друже Тихий!", - йдеться у повідомленні.

До слова, священик запропонував містянам звернутися до влади, аби вулицю Ватутіна у Горохові перейменували на честь Героя Ігоря Сливки.

Нагадаємо, Ігор Сливка під псевдо Тихий був бійцем «Азову». Чоловік загинув, підірвавшись на фугасній міні 12 грудня. У чоловіка залишилися дружина та двоє синів. Бойові побратими називають його одним з найкращих кулеметників полку, який завжди був готовий захистити тих, хто поруч.

ЧИТАТИ ПОДРОБИЦІ ЗАГИБЕЛІ ДВОХ БІЙЦІВ «АЗОВА» 12 ГРУДНЯ



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus