USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни просять облраду дати гроші на заміну вікон у школі

14 Липня 2016 19:11
Мешканці села Карпилівка Ківерцівського району просять обласний бюджет допомогти підготувати школу до нового опалювального сезону.

Про це стало відомо під час засідання сесії обласної ради сьогодні, 14 липня.

Так, депутат Ігор Лех повідомив, що до нього звернулися мешканці села Карпилівка: батьки, чиї діти ходять до місцевої школи, та педколектив закладу. Зокрема, вони просять виділити кошти на заміну 95 вікон у навчальному закладі на енергозберігаючі.

У селі 2189 мешканців, з яких 800 – діти дошкільного та шкільного віку. Крім того, діток в селі все більшає, лише за перше півріччя цього року народилося 40 немовлят. Уже готова кошторисно-проектна документація по заміні 95 вікон на енергоощадні на суму 448 тисяч гривень. Силами батьків це зробити неможливо.

Волиняни просять допомогти їм, щоб вирішити це питання до нового опалювального сезону, включивши до переліку інвестиційних проектів для Ківерцівського району.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
555 Показати IP 14 Липня 2016 21:36
Хто перевіряє якість нових вікон? НЕ факт, що вони кращі за старі дерев"яні, особливо спонсорські...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus