USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни просять відремонтувати дорогу Горохів-Берестечко

26 Грудня 2021 22:38
Дорожнє покриття дороги Горохів-Берестечко повністю зруйноване, а мешканці не раз уже зверталися з проханням її відремонтувати.

Про це йшлося під час засідання позачергової сесії Волинської обласної ради.

Депутатка Валентина Магурчак у своєму запиті до голови ОДА повідомила, що до неї неодноразово зверталися виборці з проханням допомогти їм домогтися ремонту дороги Горохів-Берестечко.

«Дорожне покриття повністю зруйноване, особливо біля ринку в Горохові», - наголосила депутатка і відзначила, що звертається з цього приводу повторно, оскільки на перше звернення в ОДА не відреагували належно і дорогу ніхто не відремонтував.

Тож Валентина Магурчак просить вжити невідкладних заходів щодо ремонту згаданої дороги. Депутати підтримали запит колеги.

Нагадаємо, у 2022 році на ремонт та утримання місцевих та комунальних доріг Волинської області планують отримати субвенцію у розмірі більше 800 мільйонів гривень.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ооо Показати IP 26 Грудня 2021 23:06
Волиняни просять дорогу сделать Дачне ___ КиверцІ Жесть а не дорога
123 Показати IP 27 Грудня 2021 11:16
Не майте справ з свободою, бо буде таке як з Марянівською ОТГ вцілому. А дорогу треба зробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus