USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни стали кращими стрілками

7 Червня 2016 09:30
Чотири волинських спортсмени привезли зі Львова «золото», «срібло» та «бронзу».

У місті Львові завершився чемпіонат України зі стрільби кульової серед спортсменів з вадами слуху, в якому брали участь вісім волинських спортсменів, - повідомляє Район.Луцьк.

Заслужений майстер спорту Олександр Колодій виборов три золоті та дві срібні нагороди, його товариш по команді Роман Димитрашко здобув дві бронзові медалі, а у стрільбі з пістолету серед жінок відзначилась Наталія Дмитрашко. Спортсменка здобула золоту нагороду у стрільбі з малокаліберного пістолету та срібну – у стрільбі з пневматичного.

Дві золоті, срібна нагорода та рекорд України у стрільбі з гвинтівки – у майстра спорту міжнародного класу Світлани Яценко.

Готують спортсменів заслужені тренери України Олександр Платонов та Вікторія Свереда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus