USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волиняни відправили допомогу для бійців 14-ої бригади

8 Квітня 2016 18:14
Нову партію гуманітарної допомоги відправили ковельські волонтери у Мар’їнку та Авдіївку Донецької області, де дислокуються підрозділи 14 окремої механізованої бригади, - повідомляють у Ковельській райраді.

Автомобіль вщент запакований про­дуктами харчування відправився з Ковельщини в зону АТО. З поміж іншого, волонтери повезли побратимам: домашню консервацію, картоплю, капусту, моркву, столові буряки, сало, олію, цукор, яйця, тушкованку, рибні кон­серви, мед, крупи, мака­рони, каву, чай, а також цигарки, засоби гігієни, шкарпетки та інше. Всі ці продукти хар­чування та речі були зібрані завдяки мешканцям Ковельського району.

У всьому різноманітті гуманітарної допомоги кидаються в очі коробки з медикаментами, в них кровоспинні засоби, операційні одноразові халати та простирадла, медикаменти першої необхідності. Усі ці медикаменти волонтери повезли у Львівський 66-й війський мобільний госпіталь, який на тепер дислокується у Красноармійську Донецької області, в якому працюють найкращі медики з усіх куточків України.

Волонтерський центри при Ковельській районній раді дякує всім небайдужим жителям району за допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus