USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни вибороли золото та готуються до Чемпіонатів Світу та Європи

3 Березня 2016 07:00
Відбувся Чемпіонат України з універсального бою серед хлопців 14–15 та 16–17 років. Організували турнір з 18 по 21 лютого в місті Калинівка Вінницької області.

Про це повідомляють представники спортклубу.

Сутички у цьому видовищному виді проходять у двох дисциплінах одночасно. Перший раунд універсальної дуелі полягає у подоланні смуги перешкод зі стрільбою та метанням ножа у ціль, а в другому та третьому раундах бій проходить безпосередньо у рукопашному протистоянні на борцівському килимі або в рингу, в залежності від версії змагань.

Честь Волині відстоювали вихованці Волинського регіонального Клубу рукопашного бою «ІНСАЙТ». Виступаючи у двох версіях (повний контакт та легкий контакт) волинянам вдалось завоювати 1 золоту, 3 срібних та 2 бронзових нагороди. Так по двічі відзначились: Сергій Сапіжук (14-15 років, 60 кг) – золото в повному контакті та срібло у легкому; Бодак Олег (14–15 років, понад 70 кг) – срібло в легкому контакті та бронза в повному; Ольхович Роман (16-17 років, 60 кг) – срібло в легкому контакті та бронза в повному.

Всі троє наших земляків включені до складу Національної Збірної України і будуть готуватися до Чемпіонатів Світу та Європи, які відбудуться в цьому році. Тренерський склад ВРКРБ «Інсайт»: Заслужений тренер України, майстер IV дану з рукопашного бою Паліївець В.А., Майстер спорту України, майстер міжнародного II дану IBF з рукопашного бою Веремій І.В. та Майстер спорту України з універсального бою, Чемпіон Європи серед молоді з універсального бою Федік О.В.

«Щиро дякуємо батькам спортсменів та колективу ТОВ «Служба безпеки «Діамант-Престиж» за фінансове забезпечення участі наших спортсменів у змаганнях!», –пишуть організатори турніру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus