USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни виступили на командному чемпіонаті Європи зі спортивної ходьби у Чехії

22 Травня 2023 11:10
Волинські спортсмени змагалися на чемпіонаті Європи зі спортивної ходьби, що відбувся у чеському місті Подєбради.

Про це повідомили у Федерації легкої атлетики Волинської області.

Жіноча команда України у складі Людмили Оляновської, волинянки Олени Собчук, Ганни Шевчук та Софії Криловецької виборола срібну нагороду на дистанції 20 км у командному заліку. Олена була на фініші 5-ю.
Не залишилися без нагород Україна та волинянки і в заході на 35 км в жінок.

Волинянка Василина Сидорчук, відома багатьом під жіночим прізвищем Вітовщик, Валентина Наявко, яку багато хто пам’ятає також під дівочим прізвищем – Мирончук, і Аліна Цвілій принесли нашій країні першу нагороду цього дня в Подєбрадах – бронзову.

Сидорчук фінішувала сьомою (2:54:35 год), Цвілій – десятою (2:55:39 год), а Наявко, яка проводить перший сезон після народження дитини, посіла 13-те місце (2:59:45 год).
Вдало виступили у Чехії на командному ЧЄ зі спортивної ходьби і волинські юніори.

Серед юніорів у заході на 10 км найкраще серед українців виступив Едуард Муравський з Любешева, який з часом 46:19 хв фінішував 17-м.

У командному заліку золото в іспанців. Українці – восьмі.

Серед юніорок звання однієї з найсильніших скороходок Європи вкотре підтвердила наша Валерія Шоломіцька, перетнувши фінішну лінію за 48:39 хв і замкнувши першу шістку. Інша волинянка Оксана Лук’янович посіла 22-е місце (51:55 хв).

В командному заліку українки п’яті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus