USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни здобули перші національні нагороди на чемпіонаті з дзюдо у Дніпрі

27 Березня 2019 09:22
У Дніпрі стартував чемпіонат України з дзюдо серед юніорів. Майже чотири сотні учасників з 23 регіонів України змагаються у восьми вагових категоріях.

«Рівень учасників є досить серйозним. Традиційно сильними є команди Києва, Дніпра, Запоріжжя та Харкова», – розповів головний суддя змагань Сергій Кознов.

Не залишились поза увагою суддів, тренерів та вболівальників і волинські спортсмени. Першого ігрового дня волиняни п’ять разів піднімалися на п’єдестал. Серед хлопців у ваговій категорії до 60 кг переміг Вадим Чернов. А у вазі 73 кг бронза дісталася Станіславу Гуленкову. Серед дівчат в категорії 48 кг третє місце посіла Дарина Ляшук. Найуспішнішою для волинянок видалася найменша категорія 44 кг. Тут золото взяла Катерина Пилипюк, перемігши у фіналі свою землячку Вікторію Юрченко.
«Це важливі змагання для мене. Мені потрібна була лише перемога. Тому на кожну сутичку старався бути максимально налаштований. Дзюдо – це не футбол, де є 90 хвилин на виправлення своїх помилок», – поділився враженнями Вадим Чернов.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: КАДЕТИ З УСІЄЇ ВОЛИНІ ЗМАГАЮТЬСЯ НА ЧЕМПІОНАТІ З ДЗЮДО В ЛУЦЬКУ. ФОТО

За результатами національної першості формуватиметься склад національної збірної U-21, яка представляти нашу державу на міжнародній арені на відкритих кубках і офіційних чемпіонатах. До слова, чемпіонат Європи у цьому віці цьогоріч відбудеться у Фінляндії, ЧС U-21 прийматиме Марокко.
«У їхньому віці спортсменам вже потрібно чітко розуміти, чого вони хочуть досягти і бути цілеспрямованими. Результат обов’язково прийде», – пояснив старший тренер збірної команди України із дзюдо серед юніорів Сергій Дребот.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus