USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни зібрали 17 тонн картоплі мешканцям сходу

3 Січня 2016 22:30
Волиняни зібрали 17 тонн картоплі, щоб допомогти мешканцям сходу та показати, що українці – єдині. Про це повідомляють волонтери у мережі Фейсбук.

«Якраз до початку морозів Олексій Панасюк разом із колишнім бійцем 51-ї ОМБР Вадимом Алексеєнком та Олександром Богдановим завезли на Луганщину цілу фуру картоплі та інших продуктів для місцевих лікарень, притулків, інтернатів та одиноких пенсіонерів. Казали, що місцеві МНС-ники, які розвантажували, були вражені тим, що це зібрали звичайні люди Волині», – повідомляє на своїй сторінці у мережі Фейсбук Костянтин Зінкевич.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що волонтери закликають волинян допомогти картоплею мешканцям сходу.

Долучилися до збору картоплі десятки людей із сіл навколо Володимира.

«Хто саме, найкраще може розповісти Шлейн Павло i сам Олексій Панасюк, які координували та організовували збір. Олексій лише на заправку витратив особистих 25 000 гривень», – інформує Костянтин Зінкевич.

«Збором займалися церкви, долучилися фермери, а також безліч людей поділилися частиною свого врожаю. Таким чином ми назбирали 17 тонн продуктів, серед яких картопля та домашні заготівлі. Все це доставили на схід і передали голові Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгію Тукі для подальшого розподілу в лікарні, дитячі будинки, наметові табори для біженців», – йдеться у дописі Олексія Панасюка.

Також Костянтин Зінкевич зауважує, що до такого виду допомоги люди ставляться по-різному. Але якщо хтось із тих, хто потребує їжі на сході України, стане добрішим від тієї картоплини, це вже недаремно.

«Чимало жителів сходу досі бояться бандерівців. Ця акція доведе їм, що ми разом, ми – єдині. Ми не залишимо їх наодинці з бідою, ми переймаємося їхніми побутовими проблемами. І хай не намагається ворожа пропаганда розділяти нас. Україна – єдина і неподільна назавжди! Ми будемо доводити це діями знову і знову допоки у жодного не залишиться сумніву. Адже від нашої згуртованості залежить доля України, її цілісність, єдність і неушкодженість. Єднаймося, Українці! Слава всім нашим Героям! Слава Україні!», – переконує Олексій Панасюк.

Якраз до початку морозів Олексій Панасюк разом із бувшим бійцем 51-ї ОМБР Вадим Алексеєнко та Александр Богданов завезл...

Опубліковано Konstantyn Zinkevych 3 січня 2016 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 3 Січня 2016 22:53
17 тон? А Росія вже 20 тис тон відправила...
Анонім Показати IP 4 Січня 2016 00:07
Ви їм каротплю, а вони вам кулю в спину.Українці це нація лохів і терпіл.Мені соромно, що я українець((((
Анонім Показати IP 4 Січня 2016 06:48
І дійсно,шо нація безнадійних терпіл.То бкркут на Майдані готували то квіти під посольство Росії носили.Тьфу стадо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus