USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни передали на схід ікону, яка прикрашатиме храм у Мар’їнці

27 Січня 2016 09:15
Ікона Миколая Чудотворця, яку передали волиняни, прикрашатиме храм у Мар’їнці, - інформує БУГ.

Іваничівська громада спільно з священством передали на схід образ Святителя Миколая. Командир роти Петро Нагайовський, підрозділ якого дислокований в Мар’їнці, подарував святиню місцевому храму.

Під час відпустки Петро Нагайовський не раз відвідував Свято-Казанську церкву в Іваничах, тоді й зародилася ідея побудувати духовний міст між Волинню та Донеччиною.

Не багато людей знає, що однойменний храм є також в Мар’їнці, де наші земляки виконують свій громадянський обов’язок, захищаючи суверенітет держави. Ікону Миколая Чудотворця висотою більше метра віддали в руки волонтерам, щоб відвезли на схід.

“Хай люди і там моляться й знають, що ми теж християни”, – з такими словами відправляла іваничівська громада цінний подарунок в зону АТО.

Настоятель храму в Мар’їнці отець Сергій прийняв ікону з надією, що по молитвах вірян сходу і заходу військові дії в країні завершаться і наступить мир.

“Хочеться, щоб скоріше на нашій землі настав довгоочікуваний спокій і люди повернулися до щасливого життя. Ми всі уповаємо на Бога і просимо за це”, – каже Петро Нагайовський.

Іваничівці побажали солдатам мужності, віри, терпіння та швидкого повернення додому живими та здоровими, а дарований образ буде зігрівати військовим душу та надавати надію на краще.

Доправив ікону волонтер Валерій Курстак, який в черговий раз побував в зоні АТО з передачами для бійців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus