USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Неповнолітній волинянин біля бару побив двох поліцейських

23 Липня 2023 17:44
На Волині судили неповнолітнього, який побив двох поліцейських біля бару. Злочинець відбувся іспитовим терміном.

Відповідний вирок ухвалив Камінь-Каширський районний суд.

Злочин трапився 7 квітня у селі Видричі Камінь-Каширського району. Близько 23 години біля бару «Чорний Кіт» уродженець села Велимче вдарив сержанта поліції кулаком у плече, від чого той впав на землю. А після цього схопив слідчу Камінь-Каширського РВП ГУНП у Волинській області за одяг та штовхнув її на паркан, вдаривши по нозі. Обоє поліцейських отримали легкі тілесні ушкодження.

У матеріалах справи вказано, що обвинуваченому - 17 років, він проживає разом з батьками, братами, невісткою та племінницею. У 2023 році закінчив Велимченський ліцей, де мав проблеми з поведінкою та спілкуваннім з товаришами, має середній рівень інтелектуальних здібностей. За весь час навчання проявив себе як недисциплінований учень, систематично не виконував домашні завдання, неодноразово поведінка розглядалася на засіданнях ради профілактики. Однак хлопець так і не змінювався, хоча батьки регулярно спілкувалися з класним керівником та з розумінням сприймали рекомендації.

Під час розгляду справи дебошир визнав свою вину. Він розповів, що того вечора поблизу бару разом зі знайомими вживали спиртне. Потім з місцевими хлопцями відійшов, а коли повернувся, то побачив, як поліцейські виводили з бару знайомого у кайданках. Чоловік зазначив, що після цього він нічого не пам’ятає. Однак він не оспорював того факту, що завдавав ударів поліцейським, адже про це йому говорили знайомі, також він бачив відповідне відео, яке йому показували слідчі.

Читати ще: Приїхали на виклик: на Волині чоловік, який знущався над дружиною, побив поліцейських

Як розповіла у суді поліцейська, вони разом з напарником прибули до бару на виклик через крадіжку телефону. Вони виводили з приміщення чоловіка, який і викликав їх. Телефон він віддав своєму знайомому на зберігання, бо був п’яний, але забув про це. Однак заявник все одно почав висловлюватися до поліцейських нецензурною лайкою та хотів вдарити одного з них, тож його взяли в кайданки та вели до службового авто. На заваді став знайомий заявника, який і побив поліцейських.

Врахувавши обставини справи, суд призначив зловиснику покарання у виді двох років позбавлення волі, яке замінив на рік та шість місяців іспитового терміну. Також із законного представника неповнолітнього злочинця суд стягнув 50 тисяч гривень моральної шкоди на користь потерпілої поліцейської.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дідо Показати IP 23 Липня 2023 18:57
Гамнюка на нари,нічого толкового з його не виросте
Міша Показати IP 23 Липня 2023 18:58
Це вже в нас така поліція що не може себе захистити, а самі як людям ламають руки то суд не бачить? Сволочі
Людина до Міша Показати IP 23 Липня 2023 21:07
Сволоч тут одна, це ти. Шкода що не пристрелили чмошніка, а так що заплатить 50 тис., а виплатить стовідсотково то добре
Леонтій Показати IP 23 Липня 2023 19:05
Крепкий - на передову
скептик Показати IP 23 Липня 2023 20:40
ха-ха-ха !!!! два дегенерати в погонах відгребли від неповнолітнього. оце так поліція !!!!!!!!
Лучанин до скептик Показати IP 24 Липня 2023 09:21
Ви свідок? Ви знаєте поліцейських особисто? Я думаю в умовній Франції, такий підліток вже лежав би у морзі. А дегенерат - це якраз отой хлопчина: до навчання не здатний, поведінка - жах, тільки до чарки полюбляє заглядати
Ваван Показати IP 23 Липня 2023 21:01
Боже, як соромно за нашу поліцію!
До Вована Показати IP 24 Липня 2023 13:02
А мені соромно за тебе , що ти відсталий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus