USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинянин чотири дні жив у Польщі з чужими документами

25 Січня 2018 14:04
Мешканець Нововолинська Олександр Шамрило на митниці випадково взяв чужі документи. У результаті Володимир із містечка Броди, що на Львівщині, кілька днів не міг виїхати з Польщі.

Про інцидент пише Наталія Камишнікова на сторінках РАДАРу.

24 січня Олександр Пан попросив РАДАР допомогти в розшуку нововолинця Олександра Шамрила. Мовляв, пан Шамрило взяв на митниці чужі документи, і люди тепер не можуть виїхати з Польщі.

Понад 4 тисячі користувачів цілий вечір, ніч і ранок переймалися цією проблемою. Аж нарешті хтось відписав, що Шамрило знайшовся.

Як виявилося, 21 січня на переході Угринів – Долгобичув пізньої години пройшли митну перевірку три автомобілі. Водій одного з них випадково узяв замість своїх документів чужі. І поїхав собі спокійно до Варшави. Це й був нововолинець Шамрило.

А його документи так само помилково взяв водій іншої машини – Володимир із містечка Броди, що на Львівщині. І теж в’їхав у Польщу.

Проїхавши 30 кілометрів, спохопився. Повернувся на кордон, кинувся до митників і “стражників” – мовляв, що робити?

Працівники знизали плечима, почухали у потилиці і сказали залишити їм ксерокопію паспорта Шамрила. "Якщо той пан повертатиметься в Україну через Долгобичув, то можна буде обмінятися документами. Навідуйтеся щоранку, раптом пощастить", - порекомендували вони.

Три дні поспіль водій із Бродів сидів у Польщі, пересиджував у знайомих і щоранку мчав на кордон у надії, що Шамрило вже скупився і їде додому.

Однак - ні слуху, ні духу.

Нарешті один із знайомих Володимира здогадався викласти повідомлення у вайбері. Натрапили там на нововолинську спільноту, попросили допомоги в розшуку Олександра.

Інтернет і вайбер зробили свою справу. На зв’язок із бродівчанами вчора вийшов син Олександра Шамрила. І, поспілкувавшись із ними, зателефонував у Варшаву:

– Тату, ану подивись, який у тебе паспорт.

– Мій, а шо?

– А документи на авто?

– Теж мої, а чиї ж іще?

– А де вони лежать? Візьми їх у руки.

– А що сталося? Ну-но зараз спущусь до машини… Матка Боска, та шо ж це таке, синку?!!! То ж чужий паспорт!

Далі Олександр Шамрило зі знайомим поляком поїхали на кордон, у Долгобичув, і там нарешті відбувся обмін документами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Не випадково Показати IP 25 Січня 2018 15:07
Колись п'яний митник (на тому ж Угринові) віддав мій паспорт водію, що стояв попереду і той поїхав. Мусив стояти на митниці, чекати коли його наздоженуть.
Олексій Показати IP 25 Січня 2018 16:06
Прочитав до кінця. Аж сльоза виступила...
Я Показати IP 26 Січня 2018 00:07
Найшли на чому піар робить, мав я таку халепу років 5 тому. То я відразу до митника, а воно чудо польське і пальцем не поворухнуло, хоча часу зійшло до 5 хвилин. Прийшлось їм тріпать нерви, хоча це нічого не дало, знайшов я свої документи сам. Проблема не в людині, а в митнику який не якісно виконав роботу і за це його потрібно наказав було. Проте зараз доки я перевіряю ретельно!
123 Показати IP 26 Січня 2018 11:28
треба зразу перевіряти документи!!!!!!! самі винні :(
бандерівець Показати IP 26 Січня 2018 20:40
та сама пісня і у мене була в ягодині... тільки поки доїхав до нашої митниці то ззаду водій чиї документи мені віддали догнав...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus